To mi pripomina, ze by sa patrilo dat zo stromceka dole anjelske vlasy.
Totizto, otec minuly rok vymyslel ze si budeme stromcek pestovat, kupil taky maly stromcek v kvetinaci a drbli sme na neho par anjelskych vlasov co sme doma vykutrali.
No... Cenu poroty za krasu by urcite nevyhral, ale pri pohlade nam na neskutocne hrialo pri srdci ake ma moj tataj ekologicke zmyslanie.
U nás bol taký bar, kde mal barman a majiteľ v jednom, strasne v pici. Všetko špinavé, podlaha, poháre, nikdy si nedostal čo si si objednal a nikdy si neplatil za to, čo si dostal. ALE raz sa rozhodol, že urobí vianočnú výzdobu. A odvtedy tam ta vianočná výzdoba bola cca tak 10 rokov. Svetielka, stromčeky... až donedávna, keď pán barman umrel jeho len tak niekto neprekoná v neskorom odkladani vianočnej výzdoby.
Ja mám vianočné svetielka v izbe komplet celý rok, aj ďalšie veci čo by niekto mohol označiť ako vianočnú výzdobu, ale pre mňa sú to proste celoročné dekorácie
v podstate všetky veci čisto vianočné sú už zbalené, ale napríklad svetielka na okne máme stále už od novembra, lebo stále tu je tma už okolo piatej ale zachvíľu aj tie pôjdu dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Totizto, otec minuly rok vymyslel ze si budeme stromcek pestovat, kupil taky maly stromcek v kvetinaci a drbli sme na neho par anjelskych vlasov co sme doma vykutrali.
No... Cenu poroty za krasu by urcite nevyhral, ale pri pohlade nam na neskutocne hrialo pri srdci ake ma moj tataj ekologicke zmyslanie.