Nemali sme, lebo byt bol ešte v prerábke a na Štedrý deň sme boli u priateľových rodičov.
Ale inak sa v našej rodine dáva dole na sviatok troch kráľov.
máme a keďže je zdobenie (a tým pádom aj odzdobenie) bytu stále len na mne, bude tam dokiaľ neurobím všetky skúšky...
takže snáď koncom mesiaca pôjde dole (=
ale inak výzdoba z bytu je už preč, všetko som dala do pôvodného stavu, len stromček ostal v obývačke, keďže so sklenenými guľami sa nedá veľmi rýchlo narábať ((=
ale celkovo fakt, že ho ešte stále máme, my neprekáža, lebo tento rok som si ho nestihla poriadne užiť počas sviatkov (=
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale inak sa v našej rodine dáva dole na sviatok troch kráľov.
takže snáď koncom mesiaca pôjde dole (=
ale inak výzdoba z bytu je už preč, všetko som dala do pôvodného stavu, len stromček ostal v obývačke, keďže so sklenenými guľami sa nedá veľmi rýchlo narábať ((=
ale celkovo fakt, že ho ešte stále máme, my neprekáža, lebo tento rok som si ho nestihla poriadne užiť počas sviatkov (=
čiže do 2.2.2016 a potom stromček odstrojíme a všetko dobré čo bolo na ňom popapáme, júj, či je dobré na svete