No pítam sa na to pretože ja mám odseknutý palec na ľavej ruke. Možno je to trochu brutálne. Máte z toho komplexi nie žeby som ja mala ale dosť ma to štve. Keď sa budem v budúcnosti vydávať tak čo
kde mi dá dotičný prsteň. No nemám ho odseknutý ce
nemam ziadny hendikep nastastie, keby som nejaky mala ako napriklad tvoj asi by som si povedala ze zivot ide dalej...keby to bolo ale nieco ako ze by som nemohla chodit to by uz bolo horsie...a ako sa ti to stalo? ten prst?
išla som zo škôlkyy z ockom domov a držala som sa takej tiče na bráne a keď sa brána zvrie tak sa tá tič prisunie k druhej no a ja som tam nechala palce a odcviklo mi to ten palec nastastie len jeden. ked ocko zatvaral branu nevsimol si ze sa tej tice držím,
jeden kamarat ma celu pravu ruku zdeformovanu od narodenia, druhy si posledny clanok prsta odrezal na cirkulárke .. ale nikdy nas z toho nenapadlo robit dajaku vedu .. a takisto by mi to nevadilo, ani neriesil na potencionálnej partnerke
No pytat sa mozes . myslim si, ze to az taky hedikep nie je. hedikep by bol v tedy, keby si bola zdravotene obmedzena. Ci uz vykonom prace alebo daco ine. Toto nie je az taky hedikep si myslim. A mne oeobne by to envadila. Dalo by sa to na druhu ruku. Ak ovsem by ju mala
Ja našťastie netrpím ničím podobným a som rád že som zdravý. Či by mi to vadilo?? Pokiaľ by ma to veľmi neobmedzovalo v mojej práci a záľube tak ani veľmi nie...
ahojte..ako vidim..tieto prispevky su stare 2 a pol roka..ale ja som si odsekla cast prostrednika teraz v sobotu..a zaujima ma ako dlho sa mi to bude asi hojit a ako dlho to bude boliet..ked mate skusenosti s tym tak budem rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tak čo ťa sere?máš dole len jeden článok...