ale ja si vypocujem vsetko, v normalnej miere mi nevadia ani tazsie veci.
nechcem kritizovat, lebo sam hudbu nerobim, ale casto mi to znie tak nejak amatersky. spev a hudba taka ako robena cez music dj na sony ericssonoch. ale to bude asi skor vybavenim ako hracmi. fakt nic v zlom, ja len...kazda kritika je dobra
ta hudba je skladana cez program, ak je tam v zatvorke za nou napisane "midi" no hej, v morsume som ja spevak, ale neboj sa, len docasny zhana sa niekto, kto vie spievat, aj ked sa este taky nenasiel tak preto zatial spievam ja a pri gitare sa dost blbo spieva
@morsum Morsum: Cover Amonu je celkom dobrý ale skús niečo urobiť so zvukom, príliš sú počuť bicie. A na Johana nemáš a Vulnus...znie tiež celkom v pohode (Belkanto je robené cez Guitar Pro? )
Vdaka, len par poznamok kto je johan, ci co tym ches povedat? k pesnicke od Amonu mam tusim niekde poznamku, ze to je zvukovo zle vyvazene, pocut bicie, malo gitaru a este menej spev.. alebo menej gitaru, ako spev, to je proste jedno ... a ano, Belkanto midi - mam cez Guitar pro, taktiez vsetky ostatne, kde je za pesnickou napís "midi" su cez guitar pro.... a belkanto som nahraval kamerou v skusobni tak, ze som si pustil doprovod a do toho som hral tu solovu gitaru
no tak ako vidim, ja jako jedina sem tu tvorbu aj pridavam nie len kritizujem.. poznam vseliake debilne narazky ludi co sa do toho absolutamente nevyznaju...neh si skusianaucit sa hrat,zalozit kapelu,zlozit songy,niekolko rokov skusat,davat zo seba vsetko,popripade to nahrat a koncertovat...ak toto vsetko niekto spravi lepsie, potom sa mozme bavit www.bandzone.cz/blacksheep -- BLACK SHEEP!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nechcem kritizovat, lebo sam hudbu nerobim, ale casto mi to znie tak nejak amatersky. spev a hudba taka ako robena cez music dj na sony ericssonoch. ale to bude asi skor vybavenim ako hracmi. fakt nic v zlom, ja len...kazda kritika je dobra
ty spievaš v tej kapele morsum??
skúste zmeniť speváka tento jednoznačne nestíha, alebo nehrajte covery...inštrumentálne je to fajn ale ten spev...nič moc