dobra karieira je fajn ale este lepsia je ked ma znej radost aj niekto iny nie len vy ked viete ze je na vas niekto hrdy tak to je krasa si karieru budovat dalej smiley:
chcem byť doktorkou, tak je treba neskutočne makať ... chcem žiť život podľa mojej mienky ...tak je treba neskutočne makať ... chcem si nájsť správneho muža a vychovávať rodinu ... tak je treba neskutočne makať
Myslím, že aj bez nejakého chtíču za kariérou a mocou sa namakám dosť
@revolucion hmm nemozem nesuhlasit , ze aj to je sucastou ludskej mentality.
Ale je tu aj moznost, ze sa jedna o inteligentne mozgy, ktore maju vlastnu predstavu , ako vylepsit system v roznych odvetviach. A na to hold treba byt sefom.
ja potom ako brigadujem v praci co ma nieze nebavi ale ani moc nenadchyna mavam lahsie depresie a neskutocny pocit frustracie... v robote stravime vecsinu zivota, mala by nas bavit a ambicionost a urcita karieristickost je prirodzenou vlastnostou ludi pokial si najdes v praci obor pre ktory sa nadchnes.
@revolucion : tupe mozgy? este som nestretla nadradeny tupy mozog, jedine ak nadpriemerne inteligentny nadradeny mozog...tupec sa v dnesnej dobe neudrzi dlho na vrchole...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
chcem byť doktorkou, tak je treba neskutočne makať ... chcem žiť život podľa mojej mienky ...tak je treba neskutočne makať ... chcem si nájsť správneho muža a vychovávať rodinu ... tak je treba neskutočne makať
Myslím, že aj bez nejakého chtíču za kariérou a mocou sa namakám dosť
Ale je tu aj moznost, ze sa jedna o inteligentne mozgy, ktore maju vlastnu predstavu , ako vylepsit system v roznych odvetviach. A na to hold treba byt sefom.
@revolucion : tupe mozgy? este som nestretla nadradeny tupy mozog, jedine ak nadpriemerne inteligentny nadradeny mozog...tupec sa v dnesnej dobe neudrzi dlho na vrchole...