Môj kamarát je zakladateľ webu kryptomagazin, takže som sa o to začala uz dávnejšie celkom zaujímať. Môžete napisat čokoľvek k tomu, čo vám napadne. Ake mate konkrétne skusenosti a tak. Ďakujem
@18fliper zaujimam sa uz odkedy ten kamarát zakladal kryptomagazin a ponúkol mi tam pracu. Vtedy bol este bitcoin velmi dostupný, ale ako Phd studentka (v CR, kde bolo velmi nizke stipko a robila som od rana do noci) som nemala ani dost financií na kúpu, ani dost casu na spoluprácu, takže to zostalo len pri tom zaujme...
@18fliper fuha, uz si fakt nepamätám, ale bolo to myslím nejak 1000, max do 2000 eur. Ale vážne si uz nepamätám presne, vtedy o tom počula uplne prvý krát...
8000xvg
3000 chiliz
5000 doge
Prvýkrát som kúpil v novembri 2017...a predal týždeň pred tým veľkým boomom pred vianocami...z 30€ som mohol mať 1300€... Už ma to prešlo ale smútok bol
TEraz to ide všetko hore... najviac dole to išlo za prvej paniky okolo korony v marci ... a odvtedy to stúpa. Zvažoval som že by som kúpil... ale aj keby som kúpil, tak na nejakych 5000 za bitcoin, ak by som to dal len za 100€ povedzme, tak by som teraz zarobil 350€... To už jednoduchšie je na športových stávkach zarobiť a máš to v podstate raz dva a nečakáš celý rok
Ano, a velmi si nadavam, ze som prepasla ten prepad bitcoinu v Marci, stale som si vravela, etse kusok nizsie pojde, este pojde... A uz nesiel, len strojnasobil hodnotu
Ale kupila som nieco, ked zacali ohlasovat uspesne vakciny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
3000 chiliz
5000 doge
Prvýkrát som kúpil v novembri 2017...a predal týždeň pred tým veľkým boomom pred vianocami...z 30€ som mohol mať 1300€... Už ma to prešlo ale smútok bol
Ale kupila som nieco, ked zacali ohlasovat uspesne vakciny