ja mam miernu alergiu na slnko... viem, že to znie divne, ale proste vždy na dovolenke sa vyhádžem , najmä na hrane ruky (pri malíčku) a na nohe na chodidle z boku, nieje to nejake vážne vyhádzanie, len mám pľuzgieriky a svrbí to a po dvoch dňoch to prejde, ale to mám vždy len v chorvátsku a slovinsku... vždy ...
@soninka nie je to divne,je to "normalne"- ale malo ludi to ma..moja kamoska to ma..ona ma cely krk a kusok dekoltu,pplecia,chrbat vyhadzane v lete na slnku...
ja mam alergiu na slunicko a na penicilin a potom este aj na take neviem ako sa to vola, ale je to podobne gume DD nie latex, ale taka akoby pena to je asi tak vsetko, som rada ze nemam alergiu na pel ani na prach, lebo kamoska to ma a bere asi 100 liekov
takze =P mam alergiu na moje oblubene macicky ktore mam velmi rada juuj a nevzdam sa ich kvoli neakej alergii! ale ked ma poskrabu a mam opuchnutu ranu a kycham a slzia mi oci obcas =P stoji mi to zato aby som bola s nimi dalej na travy a pele myslim... to sa aspon mozem uliat z telesnej ked cvicime vonku v lete =P a na prach a roztoce ale inak pohoda vakcinu uz berem vyse 10 rokov? neviem us ale nesom silna alergicka =P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a tato anketa tu uz bola
alebo som nic take este neobjavila
to ma vie tak nassrat