predstav si, že sú ľudia, ktorí nemajú v živote takmer žiadnu možnosť výberu, či už z politického, alebo z náboženského dôvodu... a ty sa vzdávaš slobodnej voľby?
s mamou na nákup je strašná otrava, lebo ja nikdy nič nakupovať nechcem a celý čas len mamu odhováram od kupovania ďalších rovnakých vecí...dosť jasný výber podľa mňa.
Mama sa vozí autom takže veľmi pomôcť s nákupom nepotrebuje... a zase neviem prečo by som mal ísť s kamarátkou von Musel by tam byť motív zlomená noha je málo
stale verim že odpoveď na túto otázku skrýva v sebe kluč k vyriešeniu všetkých problémov sveta....ale je mi jasne že je to otázka 13 ročneho detska ktorej sa neche isť von s kamaratkou ktora ma zlomenu nohu.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
alebo pôjdem tam aj tam...
heh, si ma predbehol ....filip
1) Kamoška sa musí cítiť zle, keď má zlomenú nohu, možno ju treba trochu rozveseliť, podporiť a asi sa aj ja zabavím.
2)Obchody a nakupovanie neznášam a pokiaľ sa tomu môžem vyhnúť, tak beriem. A detto s mamou nakupovať...už len so samotnou mamou byť je horor.