@kolini hej, viem iba neznášam, keď mi niekto v kuchyni lozí za zadkom a kontroluje, čo a ako robím. preto nemôžem byť v kuchyni za účelom varenia v čase, keď je doma ešte niekto iný... neviem, či to pochopíš, ale.... pokým nebudem mať vlastnú kuchyňu, nebudem variť nič iné, ako čaj, kávu a sáčkovú polievku.
a traja z nich sú veľmi mačací. robia si, čo chcú, kedy chcú, vedia nasrať na hlavu a potom sa s vrnením vrátiť, ale rovnako vedia sami vycítiť, čo kde bolí a bez rečí to vyliečiť. a niekedy radi a dlho behajú po iných záhradkách.
Nemám a asi by som ani nechcela. To je všetko o dôvere a dvojnásobných sklamaniach. A v podstate nemám vo svojom okolí nikoho, koho by som zniesla tak často a v takej intenzite.
@luc.ka Tak som rada, že toto nie je len môj problém... Preto aj keď dostanem chuť kuchynsky experimentovať, robím to v zásade len v noci, keď všetci spia (ale mimo chuti na experimentovanie sa s kuchyňou nekamarátim a som schopná zničiť hrniec aj pri zohrievaní vody...)
áno, keď na to tak myslím tak áno...je to môj najlepší kamarát...obaja sme síce také "domotypy" čiže vonka sme nikdy v živote spolu neboli a to sa poznáme 11 rokov Jednoducho on ma nikdy neohováral (pokiaľ viem), a kamarátov tiež nemá čiže ja som aj jediný Proste dá sa s ním ak pokecať i keď niekedy vie byť hnusný ale je to kamoš no a dá sa na neho spoľahnúť Najviac ho milujem keď mi každý deň dáva odpísať úlohu lebo on je naj bifloš v triede (ja si viem vybrať kamošov) ale nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
(a este mam aj super vankus!)
» t3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
tiez budem upratovat, az ked budem vo vlastnom byte...
a traja z nich sú veľmi mačací. robia si, čo chcú, kedy chcú, vedia nasrať na hlavu a potom sa s vrnením vrátiť, ale rovnako vedia sami vycítiť, čo kde bolí a bez rečí to vyliečiť. a niekedy radi a dlho behajú po iných záhradkách.
sú super presne takí, akí sú.
@kolini šak jasné, tušila som to, preto som sa nenamáhala s nejakým rozsiahlym vysvetľovaním