Je to najuzasnejsia osoba aku poznam,verim mu viac ako hocikomu,a nikdy ma nesklamal.Nepozna slova ako nemozem,nechcem,nejdem,nikdy sa mi neotocil chrbtom.
Čím viac si niekoho vážim, tým menej ho chcem zaťažovať mojimi problémami. Čiže áno, ak aj mám najlepšieho kamaráta/tku, nechcem sa s ním o tom rozprávať.
nemám bráchu ani segru, čo ma veľmi mrzí, lebo by som ich ľúbkal z celého srdca a zááávidim tým čo ich majú....
tu na birdzi mám troch chalanov, čo im všetko napíšem zo srdca a ma vedia v ťažkých chvíľach veru aj povzbudiť .....
keď sa to tak zoberie pre mňa je to veľký dar Boží, som sám a takto mám s kým keckať a sa smiať ..
tých doma kamošov som tvrdo pretriedil, lebo kym som dával many, oni brali a keď som obmedzil prašulkei, skončili aj kamarátstva, myslím, že boli falošní a nemám za čím banovať....
no ale život si s nami zatoči podľa seba, človek mieni Pán Boh mení ...
ale ja si nesťažujem aj keď som vážne chorý, s Ježiškom sa máme radi a sa naňho teším až sa stretneme....
frajerka..akurat ze mi nie je ako brat/sestra ale ako zena
a mam este jedneho, ktory je hned po nej..a jemu v podstate tiez mozem povedat vsetko ale kedze sa stretavame 2-3x do roka, nie je na take veci velmi cas
Ako sestru... áno, mám, je to jediný človek, ktorý ma vo všetkom a vždy chápe. Mám pocit, že keby som ju stratila, tak by som už neexistovala. @deaprosteta
áno...ale nie je to až také ako sa hovorí: ,,úplne ma chápe, nikdy sa nehádame..." ja skôr na nej milujem to, že na niektoré veci máme iné názory, často sa dohadujeme, občas si už lezieme na nervy (lebo spolu zväčša trávime celé dni) ale je úžasné ked sme jeden den neni spolu ako sa dokážeme hodiny baviť o tom čo tá druhá za ten jeden den zažila, ako si dokážeme spomenúť presne na tú istú vec v rovnakej chvíli ...vlastne až teraz som si uvedomila ako strašne sme jedna od druhej závislá...lúbim ťa bejbee
a opováž sa ma dakedyopustit my sme proste BF AAf uplne totálne všetky najkrajšie zažitky mám stebou bez teba by nebol svet svetom chapeš ?? stači sa na teba pozriež a hned vieš na čo myslím jednoducho byms e si mohli doplnať vety ň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Je to najuzasnejsia osoba aku poznam,verim mu viac ako hocikomu,a nikdy ma nesklamal.Nepozna slova ako nemozem,nechcem,nejdem,nikdy sa mi neotocil chrbtom.
a ešte jednu mám
a @krvaaa
tu na birdzi mám troch chalanov, čo im všetko napíšem zo srdca a ma vedia v ťažkých chvíľach veru aj povzbudiť .....
keď sa to tak zoberie pre mňa je to veľký dar Boží, som sám a takto mám s kým keckať a sa smiať ..
tých doma kamošov som tvrdo pretriedil, lebo kym som dával many, oni brali a keď som obmedzil prašulkei, skončili aj kamarátstva, myslím, že boli falošní a nemám za čím banovať....
no ale život si s nami zatoči podľa seba, človek mieni Pán Boh mení ...
ale ja si nesťažujem aj keď som vážne chorý, s Ježiškom sa máme radi a sa naňho teším až sa stretneme....
hm, ale už končím až vas nenudím........filipk
a mam este jedneho, ktory je hned po nej..a jemu v podstate tiez mozem povedat vsetko ale kedze sa stretavame 2-3x do roka, nie je na take veci velmi cas
mám kamarátky, ale tým by som si teda netrúfla povedať úplne všetko
nemám v nich istotu
a všetky sú u mňa po väčšine na tej jednej úrovni
Sú ľudia, ktorým môžem zavolať, že sa musím vyplakať sa a viem, že prídu a vypočujú ma a niečo pekné mi povedia a nikdy viac to nevytiahnu.
A ľúbim ich.