Neskutočne ma vytáča, keď niekto v zime povie, že sa teší na leto a potom v lete pičuje ako je teplo. Alebo keď niekto v septembri brble, že mu leto chýba. Tak chcem vedieť, či naozaj majú všetci to leto tak radi, aj keď je horko ako v pekle
(mám na mysli reálne leto na Slovensku ako je teraz, nie „mám rád leto, keď je 25 stupňov, ale nie takéto teplo“)
Mám rád leto napriek tomu, že bývajú dni, kedy by som uvítal nižšie teploty a cítim sa v horúčave neprijemne. Aj tak je neskorá jar a leto moje najobľúbenejšie obdobie, aj keď mám rád aj všetky ostatné obdobia xD
to je normalna vec, taketo pi...covanie, clovek nikdy nie je spokoojny s tym, co ma keby ma mali vytacat taketo drobnosti, skoncil by som na psychiatrii... btw. nie, nemam rad horucavy, nemam rad leto nad 25 st. a nemam rad ani zimu a netesim sa ani v lete na zimu ani v zime na leto... preto ked zavitam v lete na Slovensko, zeniem sa do hor a v zime na Slovensko nechodim... a nikto ma nedostane na dovolenku k moru, ktore je juznejsie, ako Severne
Ja nezvladam tie horucavy, uz nevladzem moja teplota je 18-22. Je mi jedno, ake je rocne obdobie. Ked je pod 10 stupnov, tak to neznasam rovnako ako toto horko.
Aj keď mi dnes teplomer nameral 40°, leto mám fakt rada. Nosím kraťasky, chodím na dovolenky, cítim vôňu mora. Cez leto som viac produktívnejšia, spája sa mi s množstvom spomienok, takže to, že sa celý deň varím na slnku vždy prežijem.
Samozrejme, že keď niekto nadav na teplo tak sa pripojím, ale v skutočnosti toto teplo milujem môžem sa spotit ako myš, ale mam sa na čo vyhovoriť nemám rada zimu pod 15 stupňov
@lojzo_xxl Vieš čo mne tá predstava chladných rán nepríde vôbec zlá, ja to mám rada, pretože aspoň sa v noci vyvetrá a schladí všetko trochu a cez deň potom nech je kľudne aj 35 Ale keď je v noci horúco, cez deň ešte horšie tak to veľmi nemám rada. A to musím povedať, že som doteraz toto leto prežívala celkom v pohode, nesťažovala som sa. Ale tento týždeň ma úplne zabil, vyčerpal a zhorela som aspoň 5krát, takéto teplá sú už na mňa moc. Tých 37 včera bolo úplne vražedných, to už bolo na umretie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
(mám na mysli reálne leto na Slovensku ako je teraz, nie „mám rád leto, keď je 25 stupňov, ale nie takéto teplo“)
Akože keď mám niekam ísť a po prejdení 5 metrov som spotená tak nadávam, ale zimu by som aj tak nechcela