Ja mam alergiu na zelezo,teda lepsie povedane nemozem na sebe nosit priliz dlho kovove sperky a podobne veci inac sa na tom mieste dost hnusne vyhadzem a potom to hnusne svrbi,ale nikdy si neviem pomoct a just si dam obojok s ostnami na krk a aj tak sa vyhadzem
Mal by som brať ZODAC ale neberiem ho... Nebudem sa kŕmiť nejakým syntetickými látkami... Stačí užívať kordyceps - 100% prírodný produkt ktorý pôsobí okrem toho aj na imunitu a.t.ď.
(Nechcem robiť reklamu ale ak by niekto mal záujem tak dám viac info a web kde sa dá objednať za najnižšie ceny na SR.)
som alergický asi na 20 druhov potravín a mám taký dojem, že asi na všetky stromy, ktoré sú na svete. a ešte na preafektované sliepky ženského pohlavia
keď som bol mladší, tak som bral toľko liekov... ale teraz na to z vysoka kašlem
som alergická na prach, roztoče, vetky stromy čo sú (hlavne lipa), plus kvitnúce trávy, a mám astmu..... beriem tablety a používam inhalátor, keby nastali problémy a dostala by som astm. záchvat
ale iba taka reakcia, akoze ked si olupem mandarinku a neumyjem si ruky a chytim sa tvare-tak z toho postreku sa niekedy vyhadzem..ale to su take normalne reakcie..
ked som bola mala, mala som alergiu na prach a zvieracie chlpy...
kedysi som lieky brala, ale teraz neberiem, kým som ok. samozrejme že mám doma pár tabletiek Zodacu, ktorý nosím so sebou, človek nikdy nevie... ono mňa len tak sezónne dočasne zvyčajne niečo chytí, nejaké pele alebo plesne, jediné, na čo mám alergiu dlhodobo je slnko a žihľava... no na slnko to nie je také hrozné, nemusím sa úplne pred ním skrývať a žihľava - nuž vyhýbam sa jej. takže žijem aj bez liekov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(Nechcem robiť reklamu ale ak by niekto mal záujem tak dám viac info a web kde sa dá objednať za najnižšie ceny na SR.)
pravidelne užívam nikotín a etylalkohol.
keď som bol mladší, tak som bral toľko liekov... ale teraz na to z vysoka kašlem
ale iba taka reakcia, akoze ked si olupem mandarinku a neumyjem si ruky a chytim sa tvare-tak z toho postreku sa niekedy vyhadzem..ale to su take normalne reakcie..
ked som bola mala, mala som alergiu na prach a zvieracie chlpy...