I mean... niečo, čím sa odlišujete od ostatných alebo niečo, čo ste si nejak všimli, že je na vás pvoedzme výnimočné... či už je ot niečo na vašo mtele, trebars dlhe mihalnice alebo čo ja viem... alebo niečo s vašou osobnosťou... alebo nejaké zvláštne zvy
na mne je ine...ze mam vela hobbies ,cize si pokecam vpohode o hoci-com s kazdym .. a este mam nejake to tetovanie ... , a mam znamych z kazdeho kuta slovenska cize sa nikde nestratim ...
presne čo @magorka , teda s tými jazvami a okrem toho mám dlhé prsty na rukách a som známa tým, že často preskakujem z témy na tému bez akéhokoľvek spojenia a často si na ľuďoch všímam to, čo si niekto iný nevšimne, asi tak a inak som nespoločenská a tichá v novej spoločnosti a každý ma pozná ako niekoho iného asi smutné to je
a z vlastností ... raz za čas ma chytí dobrá nálada keď sa cítim šťastne , ale nemám chuť vôbec rozprávať a každý si myslí ,že som smutná , ale ja nie som !
@schizoofrenik to musiš vyzerať ja k***t ako samozrejme nič proti.. máš na to aj nejaký special dôvod či si si le npovedal ,že to tak budeš proste mať?
@hangtime v suvislosti s tvojou ofinou ma napada.... take plemeno psa, bavorský farbiar ak poznáš, majú tesne za hlavou taký pás a tam proste ide srsť "do protismeru" a volá sa to ,že úhor.. .tak možno máte niečo spoločné
všímam si detaily, ľudia si myslia že mám viacej rokov ako v skutočnosti mám a asi to isté ako napísala @notyou , že každý ma pozná ako niekoho iného, ale myslím to tak,že proste ľudia čo ma poznajú kratšie si o mne myslia niečo iné, ako ľudia čo ma poznajú už dlho
ja mam flak na pravej strane tvare a je ho vidiet iba v lete ked sa trocha opalim, ked som bola mala tak mi rodina stale utiera lice a mysleli, ze to mam spinave. xD No a mam divne proporcie dlhy trup a kratsie nohy, siroke boky, uzky pas a velke prsia....co k tomu dodat take asi uz nenajdete xD Povahovo som asi......blazon C:
som osratá znamienkami ... dlhé mihalnice nemám, lebo som si ich ako malá úplne ostrihala :/ ale väčšinou som "tá, čo sa smeje ako pr*jebaná" a hlavne v situácii, kde to vôbec nie je potrebné
máme... a je toho veľa, ale za zmienku stoja napríklad moje veľké zreničky... mne osobne sa to na mne síce vôbec nepáči, ale veľa ľudí mi práve vďaka tomu hovorí, že mám pekné oči...
Som slovák a oproti súkmeňovcom mám odlišnu mentalitu podobnú čechovy... Kým ostatné babizne chodia do kostola a po omši riešia pletky a ostatné slepice sleduju Šeherezádu vo veľkom ja sledujem Volám sa Earl a okolo kostola na kríže hádžem nechutné gesta... Kým všetci sa nazývaju veľkými katolíkmi vraj pravými kresťanmi z rodu Kristovho ja sa nazývam Rodnoverny pohan z rodu Radegastovho a neuznávam žida na kríži. Neseriem si do huby a keď papuľujem niekomu tak papuľujem preto lebo viem že mám pravdu... Kým väčšina debilov si nevie vychovať deti a svoju neschopnosť hádžu na verejných činiteľov ako sú učitelia lebo ich deti sa správaju ako dobytok ja takých rodičov vraždím obyčajnou vetou... Takže sa zamyslite prečo to všetko robím? Lebo som vínimočný... >
@trash enchápem, preoč to ale spájaš s tým, že máš pocit, že máš skôr českú mentalitu... a to všetko je pekné ale sklamem ťa, myslím, že takých ľudí je viac ak odosť
Ja som výzorovo celá taká divná a ešte mám niečo také v mojom hlase a prejave, že väčšina toho, čo poviem vyznieva ironicky, aj keď to myslím smrtelne vážne (-a ja že čo sa na mňa všetci urážajú)
na pravom predlaktí mám od detstva jazvu alebo kieho ďasa, ktorá pripomína snehuliaka...v prvej triede v škole sme raz mali napísať zvláštne poznávacie znamenie, ak by sme sa stratili alebo niečo, podľa čoho by nás našli...dodnes mám odložený ten papier, kde som napísala: "poznávacie znamenie: snehuliak na pravej ruke"
nemením sa asi od 5tich rokov, čo sa ksichtu týka. takže stále vyzerám ako "dievčatko". a keď vidím moju mamu, tak sa to v priebehu života asi ani nezmení
a povahovo? nepoznám diplomaciu a hovorím veci bez servítok komukoľvek a kedykoľvek.
a ešte som zabudla, že vždy, úplne vždy jem pizzu od toho suchého kraja, nie od stredu. Ak tu je niekto taký, čo to robí tiež, prihláste sa Lebo u nikoho som to zatiaľ nevidela a začínam to považovať za psychickú poruchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
A charakterovo? Že som striedavo čierno-biely. V niektorých veciach sa zachovám správne, v iných nie. Ale to je možno typické pre viac ľudí.
A povahové? Noo.. to má viac ľudí ale tak , prehnane veľké ego
a z vlastností ... raz za čas ma chytí dobrá nálada keď sa cítim šťastne , ale nemám chuť vôbec rozprávať a každý si myslí ,že som smutná , ale ja nie som !
@hangtime v suvislosti s tvojou ofinou ma napada.... take plemeno psa, bavorský farbiar ak poznáš, majú tesne za hlavou taký pás a tam proste ide srsť "do protismeru" a volá sa to ,že úhor.. .tak možno máte niečo spoločné
@majo16 si mal emo chvíľku?
@narazuvzdornaa inak aj ja vypadám staršie.. ale iba o generáciu...
@junkychess tá kombinácia sa mi celkom páči
@bebekex to je pohoda takú mam kamaratku ale ona ma tusim 183
@notyou tou kombináciou sa m izdáš dosť zaujímavá osoba
@anzu a máš?
@semhaforas ocenujem uprimnost
@1topsecret tak jeb na nich a užívaj si stastie tak ako najkrajsie tajomstvo je byt geeniom a vediet o tom len ja sam, toto je podobne
@impulse taká jemna cholerička? to aj aj teda ja viac
@hereiam nie je to nejaka choroba aelbo tak? alebo znak, ze nieco v tvojom tele nie je ok? ..
dokážem byť fakt veľký flegmatik a nejako proste zabudnúť rýchlo na veci / ľudí odosobniť sa od problému zabudnúť na neho..a ja neviem čo
viem, veľa toho píšem, ale ja som výnimočnosť sama o sebe, to by som tu sama komentovala a trvalo by mi to do rána
@nikol545 zaujímavé..
@mamradadeli ...a rada klameš
Mas tetku na chrbate a chodis na ucm?
@schizoofrenik tak ukáž ňe?
@trash enchápem, preoč to ale spájaš s tým, že máš pocit, že máš skôr českú mentalitu... a to všetko je pekné ale sklamem ťa, myslím, že takých ľudí je viac ak odosť
@tikalok pravda
@anzu no to ej iba tvoj subjektívny názor... jeden.. ICH je viac!
@grossbitch tie vlasy by so mrada vidieť
a za ten nos hypothetical high five!
a kokcem a som nahluchnutá
Neschopnosť sa usmievať
a povahovo? nepoznám diplomaciu a hovorím veci bez servítok komukoľvek a kedykoľvek.
A povahovo? Neviem, asi som viac precitlivelá, náladová, samonasieracia,...
Ja som si nikdy nevšimla, že by si mala veľký nos.
a vykyvujem vahu