ano mám bez toho by som ani nezaspala... no takze idem sa umyt ked vojdem do izby dam si dole z ruk vsetky naramky a prstene a nahrdelniky..kedsi lahnem pomodlim sa :p no to som si zvykla na to minuly tyzden a potom uz haji beli
večerný rituál? každý večer o 20:00 som naklusaná na nete ak sa takáto hodina považuje za večer teda ja ju tak považujme= ) potom najesť umyť spať ale skoro vždy zjem večeru ešte pri compe
Zapalim si opiovu tycinku a niekolko ciernych sviecok, postavim tona volne priestranstvo, zapnem si nejaku hudbu, ktora mi navodi potrebne pocity, posadim sa do prostriedku izby a opisem okolo seba kruh s dykou. Potom vytiahnem svoj poznamkovy blok obaleny ciernou kozou so zlatymi pismenami, ponorim pero do cerveneho kalamaru, napisem do spominaneho bloku zopar riadkov a potom sa ponorim do meditacneho spanku
-a som zvedava, ci mi to niekto aj uveril ovsem nic take nerobim
@n0win0u dust2 only a classic som si uz pridal do zoznamu na steame som tommyhoť tusim.. neviem ja som sa minule hladal a boli tam traja tommyhotovia (mozno moje stare ucty?), ja som ten s fotkou mojej priatelky (cierne vlasy, slnecne okuliare)
mám ranný rituál a to že. Zobudím sa, idem na WCko, idem do izby-lahnem si na 3-4minúty. Potom sa oblečiem zoberiem tašku a idem do kúpeľne. Umyjem sa, idem dole. Položím tašku na pult. Vložím prichystané cereálie do mikrovlnky na 1m 10s. Zažnem svetlo na stolom, odsuniem stoličku, sadnem si! To ostáva nejakých 23sekúnd do konca zohriatia Zazvoní to idem to vybrať. Najem sa, odnesiem do umývačky. Vezmem tašku. Idem do chodby. Obujem sa, pozriem von z okna či už niekto stojí na zastávke. Ak hej idem tam, ak nie sadnem si do kresla na chodbe asi na 2minúty A potom odomknem zamknem a idem na bus
Každý jeden deň idem večer von, buď s nejakým kamarátom aspoň na chvíľu, alebo aj sama len sa prejsť a zapáliť si... No a proste keď prídem, niekedy aj o ôsmej, niekedy o jedenástej - proste toto neni rituál , no tak prídem do izby, dám si dole bundu, z vačku si vyložím len telefón a dám ho na nočný stolík. prezlečiem sa do "domáceho", spravím so postel, pokuladám veci, dám si notebook na postel, zažnem malú lampu, zhasnem veľké svetlo, sadnem si do postele, zapnem notebook, keď sa zapína zatiaľ si nastavím budíky rovno na ráno (keby náhodou), zapnem net, všeetko prejdem, skontrolujem poštu atdˇ a až potom keď som "oddýchnutá", všetko vyčekované , sa idem osprchovať a tak, poprípade nejaké povinnosti keď ešte mám keď teda nezaspím..
Fuu, celu hromadu.. Od doby, co si poviem "Idem spat" a spravim k tomu prvy krok, ubehne este dobra minimalne hodina a pol, kym naozaj zalahnem a zaspim. Napriklad si musim nachystat veci do skoly (s tym obcas suvisia aj zabudnute ulohy, ktorych robenie o pol jedenastej v noci mamu velmi tesi ), v kupelke sa suchtam dobru chvilu, zvyknem si este zabrnkat nieco tichucke na gitare a ked si lahnem, casto krat na mna pride najvacsia muza, takze mam vzdy pri posteli pripravenu baterku, zositok a pero a obcas este nieco ukradomky vypisujem . Ak nepisem, tak fantazirujem o vsetkom moznom a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale inak žiadny extra rituál
-a som zvedava, ci mi to niekto aj uveril ovsem nic take nerobim
a rozohrievam sa vacsinou na fofos.sk - 92.240.237.73:27018
mám ranný rituál a to že. Zobudím sa, idem na WCko, idem do izby-lahnem si na 3-4minúty. Potom sa oblečiem zoberiem tašku a idem do kúpeľne. Umyjem sa, idem dole. Položím tašku na pult. Vložím prichystané cereálie do mikrovlnky na 1m 10s. Zažnem svetlo na stolom, odsuniem stoličku, sadnem si! To ostáva nejakých 23sekúnd do konca zohriatia Zazvoní to idem to vybrať. Najem sa, odnesiem do umývačky. Vezmem tašku. Idem do chodby. Obujem sa, pozriem von z okna či už niekto stojí na zastávke. Ak hej idem tam, ak nie sadnem si do kresla na chodbe asi na 2minúty A potom odomknem zamknem a idem na bus
vlastne áno! Ešte jeden rituál! Chodím s thiness do školy!
a zaspavat pri telke
Každý jeden deň idem večer von, buď s nejakým kamarátom aspoň na chvíľu, alebo aj sama len sa prejsť a zapáliť si... No a proste keď prídem, niekedy aj o ôsmej, niekedy o jedenástej - proste toto neni rituál , no tak prídem do izby, dám si dole bundu, z vačku si vyložím len telefón a dám ho na nočný stolík. prezlečiem sa do "domáceho", spravím so postel, pokuladám veci, dám si notebook na postel, zažnem malú lampu, zhasnem veľké svetlo, sadnem si do postele, zapnem notebook, keď sa zapína zatiaľ si nastavím budíky rovno na ráno (keby náhodou), zapnem net, všeetko prejdem, skontrolujem poštu atdˇ a až potom keď som "oddýchnutá", všetko vyčekované , sa idem osprchovať a tak, poprípade nejaké povinnosti keď ešte mám keď teda nezaspím..
Ked si zacala s opisovanim dykoveho kruhu, uz som si bola takmer ista,
ze si len diskusny recesista .
Ale skoda, lebo by to bol velmi zaujimavy vecerny ritual