"I think everyones bisexual to some degree or another; its just a question of whether or not you choose to recognize it and embrace it. Personally, I think choosing between men and women is like choosing between cake and ice cream. Youd be daft not to try both when there are so many different flavours."(Björk)
Raz príde deň, keď po pokorení vesmíru, skrotení vetra, prílivu, odlivu a zemskej príťažlivosti, začneme využívať aj silu lásky. A v ten deň po druhýkrát v dejinách sveta objavíme oheň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
To sa mi páči, jednak je to dosť vtipné, ale keď sa nad tým hlbšie človek zamyslí, tak je to aj veľká pravda.
Za každou mrchou je chlap, ktorý jej spôsobil niečo, čím ju mrchou urobil.
obidve sú proste..nimi sa riadim a sú úplne..výstižné..
KEĎ NEJDE O ŽIVOT, IDE O HOVNO.
"I think everyones bisexual to some degree or another; its just a question of whether or not you choose to recognize it and embrace it. Personally, I think choosing between men and women is like choosing between cake and ice cream. Youd be daft not to try both when there are so many different flavours."(Björk)
3. Len život prežitý pre iných stojí za to ...
Lebo vie, že v tej chvíli to vieme uniesť, alebo máme podmienky na modlitbu, alebo vieme tomu človeku nejako pomôcť....
Povedz mi to a ja to zabudnem, ukáž mi to a ja si to nezapamätám, ale nechaj ma to urobiť a ja to pochopím...
Božie mlyny melú pomaly, ale isto
Každému sa raz všetko vráti...
"Nejak bolo, nejak bude."
vie, že v dave sú zamiešané aj veľké duše, dobré srdcia, koho nezunuje
hľadať ich a kto ich miluje ešte skôr, akoby ich bol našiel. ( Abel
Bonnard )
Je mnoho ľudí, no málokto je ČLOVEKOM