Pavúky a výšky.. To nemám rád.. Ale ako keď letím v lietadle tak sa nebojím, ale vadí mi to keď idem niekde po rímse a podo mnou sú nejaké 3 metre od zeme Vtedy sa mi točí hlava
ešte polroka tomu som mala príšerný strach zo psou ale vďaka niečomu sa mi to podarilo prekonať a tak teraz keď idem kolo vlčiakov tak mi je to tri pät či breše ,ide sa utrhnúť z reťaze alebo nie
Ja sa strašne bojím lietania v lietadle, raz dokonca museli kvôli mne odložiť let lebo som spravila paniku že spadneme brata som obliala colou a kričala som ako idiot čo no šak sa tie krídla triasli....
ja mam nehorazny strach z pavukov...ja som schopna kvoli jednemu v izbe nespat celu noc alebo sa z mojej pohodlnej postele presunut k telke na uzky nepohodlny gauc...inac teraz sa musim krotit kedze mame polrocneho synovca doma lebo ked nejakeho povuka uvidim blizsie pri mne ako meter alebo velmi rychlo sa priblizujuceho ku mne tak pustim vsetko co mam v rukach a doslova vrestim ...a potom mi pride z toho smiesno
strach z krvi, stačí že vidím trochu krvi, alebo nebodaj niekoho ako krváca a odpadávam
a nie ani strach, ako nechuť a zhnusenie z dážďoviek a slimákov bez ulity!! nemôžem sa ani na nich pozerať a ešte ten smrad keď povyliezajú po daždi von, no fuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Zato také hady...
paradoxom je že milujem festivaly a koncerty
ale ak existuje fóbia z dážďoviek a červov celkovo, tak tú mám
strach z krvi, stačí že vidím trochu krvi, alebo nebodaj niekoho ako krváca a odpadávam
a nie ani strach, ako nechuť a zhnusenie z dážďoviek a slimákov bez ulity!! nemôžem sa ani na nich pozerať a ešte ten smrad keď povyliezajú po daždi von, no fuj
Koulrofóbia-nebojim sa ich ale je mi neprijemne ich vidiet, to prlati aj na porcelanove babiky
a potom zo zivota