Máte nejakú maličkosť, na ktorej vám záleží? A kebyže to stratíte, zníčí sa tak vás "pichne" pri srdci?
Nezáleží či je to macko už bez oka, alebo ošarpaná kniha, náramo..., hocičo.
Ja mám napr. vreckový nožík od otca, ktorý som dostala, keď som mala štrn
vankúšik. na priváte ho síce so sebou nemám ale mám ho od narodenia a nosila som ho aj do škôlky so sebou. taký malý, plochý je na ňom medvedík s padákom babka mi naňho ušila aj niekolko návlečiek. vždy som ho hrýzla takže všetky rohy na návlečkach boli vždy deravé
...mobil
...ale emocionálne, lebo je to proste moja krásna úžasná milovaná Ruby!
...pramienok vlasov bývalej, čo si odstrihla a dala mi, keď som kvôli niečomu srandoval že keď bude spať, tak jej nejaké tajne zoberiem, a vyrobím si s nimi voodoo bábku.
...zippo čo som si vzal keď som odchádzal do brna, a dneska som ho nečakane našiel.
...savefile z DarkSouls... lebo tá hra ma už asi rok života tak nejak ambientne sprevádza ako dobrá ale ťažká kniha, že ju čítaš pomaly, niekedy medzi čítaniami máš takú veľkú pauzu že si to musíš aspoň zbežne prejsť odzačiatku, vždy z nej prečítaš len nejaký kúsok, a vždy ten kúsok nejakým spôsobom zarezonuje s tým čo sa ti deje, alebo nedávno stalo v živote.
...tak niečo také, len v hernej podobe. a teraz som tam zatiaľ najďalej ako som kedy bol, a kebyže o ten save prídem tak mám pocit že by to zlomilo to kúzlo a synchronizáciu.
...čo mi pripomína že by som si ho mohol ísť zazálohovať
...a potom mám plnú krabičku takýchto maličkostí rôznych druhov zopár odložených pohľadníc/dopisov, zopár totálnych hovadín alebo takmer smetí, na ktorých by sa smiali aj tí ľudia na ktorých je to vlastne pamiatka...
ale tamtie tri také najaktuálnejšie
To ja zas mám opačný problém ako @13 , ja napríklad nemám maličkosť na ktorej by mi záležalo, v podstate keby som sa mala odsťahovať zo svojej izby a zobrať si len to najnutnejšie, vezmem si akurát doklady a nejaké oblečenie.
myslim, ze cokolvek by som stratila alebo prisla o to by ma to trapilo, ale specialne som naviazana na gitaru, privesok od ocina a par veci, co som si doniesla z Norska...
inak som kedysi mala privesok z Talianska a na ten som bola tiez strasne naviazana... ale som ho stratila... to bolo placu.
@pep4n kto povedal že na opustený ostrvo? síce, vzhľadom k tomu, čo všetko môj hdd uschováva, asi by som brala aj celú bedňu
ešte že má len asi 20x20cm
uz sa neviazem na nic a na nikoho ..sloboda je pre mna zaklad a laska je tiez sloboda .. love it will not betray you, dismay or enslave you ..it will set you free a je tu kruta pravda a na nikoho sa uz nespolieham ani na vlastnu rodinu a vyplaca sa mi to spolieham sa len na seba je to fajn ..ked sa sklamem da sa lahsie odpustit
uf, mam strasne vela malickosti a bordelu, na ktorom mi zalezi
od kopy zapisanych papierov, cez listy a kadejake hovadiny ako vtupenky, listky z roznych miest etc. vacsinu takych somarin si odkladam a neviem sa ich zbavit
a na oblecenie som strasne hakliva, co sa tyka poskodenia, ale neni to nejaka emocionalna naviazanost .D
v podstate vsetky hmotne veci, ktore vlastnim, si vazim, nezavisi od ceny, proste vramci svojho ucelu su pre mna dolezite. tak hocaka strata ma zamrzi, jasne, ze svet sa mi nezruti, ale na moment by ma to urcite mrzelo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
...mobil
...ale emocionálne, lebo je to proste moja krásna úžasná milovaná Ruby!
...pramienok vlasov bývalej, čo si odstrihla a dala mi, keď som kvôli niečomu srandoval že keď bude spať, tak jej nejaké tajne zoberiem, a vyrobím si s nimi voodoo bábku.
...zippo čo som si vzal keď som odchádzal do brna, a dneska som ho nečakane našiel.
...savefile z DarkSouls... lebo tá hra ma už asi rok života tak nejak ambientne sprevádza ako dobrá ale ťažká kniha, že ju čítaš pomaly, niekedy medzi čítaniami máš takú veľkú pauzu že si to musíš aspoň zbežne prejsť odzačiatku, vždy z nej prečítaš len nejaký kúsok, a vždy ten kúsok nejakým spôsobom zarezonuje s tým čo sa ti deje, alebo nedávno stalo v živote.
...tak niečo také, len v hernej podobe. a teraz som tam zatiaľ najďalej ako som kedy bol, a kebyže o ten save prídem tak mám pocit že by to zlomilo to kúzlo a synchronizáciu.
...čo mi pripomína že by som si ho mohol ísť zazálohovať
...a potom mám plnú krabičku takýchto maličkostí rôznych druhov zopár odložených pohľadníc/dopisov, zopár totálnych hovadín alebo takmer smetí, na ktorých by sa smiali aj tí ľudia na ktorých je to vlastne pamiatka...
ale tamtie tri také najaktuálnejšie
vlastne nie, vzala by som si ešte komp
A ľudí.
inak som kedysi mala privesok z Talianska a na ten som bola tiez strasne naviazana... ale som ho stratila... to bolo placu.
ešte že má len asi 20x20cm
od kopy zapisanych papierov, cez listy a kadejake hovadiny ako vtupenky, listky z roznych miest etc. vacsinu takych somarin si odkladam a neviem sa ich zbavit
a na oblecenie som strasne hakliva, co sa tyka poskodenia, ale neni to nejaka emocionalna naviazanost .D
keby mám od nej dnes také veci ja tak skonám od žiaľu asi.