jj, napriklad (a nechcem sa nikoho dotknut ale z cisto morfologickeho hladiska mi to vychadza tak)...teda, preco sa deti s detskou obrnou nenazyvaju obrnene?
Hocikedy vyplňujem niekam svoju adresu a často sa mi stáva, že kolónka pre číslo na pevnú linku je povinná, teda formulár sa poslať nedá bez jej vyplnenia..
A nechápem, prečo by mal každý mať pevnú linku, keď napr. mi ju nemáme a kopa ďalších ľudí.. Že čo tam mám asi napísať.. Hrozne ma to vždy rozčúli...
@16 ale teoreticky to mohlo vzniknúť zo slovného spojenia "pán čuchá" čím chceli poukázať na nedostatočnú hygienu v časoch, keď sa zjavili prvé pančuchy
ja mám mnoho otázok ale bez odpovedí,pretože tie otázky si musím zodpovedať ja sama,... napr. kto som? prečo som tu? prečo som zrovna brunetka so zelenými očami? prečo si nerozumiem zo sestrou tak akoby som chcela? prečo mám pocit že som sama aj ked mám okolo seba kopu ludí? prečo mám pocit že som neschopná,že nie som dosť dobrá? prečo je na svete tolko násilia? prečo ludia dopúštajú vojny, a aj ked to znie asi ako rúhanie kde bol Boh v čase vojen a kde je počas násilia? prečo z velkej lásky vzniká velká nenávisť? ako to že bolesť duše nás dokáže ochromiť tak veľmi že by sme smrť uvítali s veľkým objatím,hoci inokedy by od nej utekáme čo najdalej? prečo zomierajú malé deti? otázok je veľa,no odpovedí nieto,.. inak pekná téma
@amcrk mliečnu ak myslíš v tom bledomodrom obale.. je neskutočná, a arašidovú vždy zapíjam mliekom, okolo druhej ráno .. taký môj malý rituál štastia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
inac uvedomujem si jak to hnusne znie ale tak...
ich sa tento svet nedotkne. no ony ho strasne casto sebou samym ovplyvnia..
ony mozno nechapu svet.. ale neriesia.. no svet sa im musi prisposobit.. a vascinou sa.
Ani ja v tom tvojom sne, kde sme chodili obnažené?
a ta znie preco mladi ludia sa zamestnavaju v lekarstve myslim ako zachranarov-rky a tak....
lebo mne sa zda normalne ze tam pracuju starsi ludia?
alebo co ich ktomu vedie?
lebo moja silna stranka urcite nieje krv zlomenini....
Hocikedy vyplňujem niekam svoju adresu a často sa mi stáva, že kolónka pre číslo na pevnú linku je povinná, teda formulár sa poslať nedá bez jej vyplnenia..
A nechápem, prečo by mal každý mať pevnú linku, keď napr. mi ju nemáme a kopa ďalších ľudí.. Že čo tam mám asi napísať.. Hrozne ma to vždy rozčúli...
Vieš čo, sľubujem ti, že v najbližšom sne sa ťa to opýtam!
na čo je tu svet?
prečo sa horčica volá horčica a nie tatarská?
@17
mate radsej arasidovu alebo mliecnu horalku?