Máte nejakú pieseň ktorá vyvolá spomienky a donúti vás plakať?
Pieseň čo vyvolí spomienku na chvíľu keď ste s niekym boli.Ja nejaké také mám a vždy keď si ich zapnem ma to donúti plakať.Máte aj vy takú???Podeľte sa
kedysi som ani začiatok jednej pesničky počuť nemohla ( dr.trac ft. venuša) ale teraz je to v poho aj keď ako tak vidím zas sa pri takých pesničkách budme vidieť možno plakať :/
jedno popoludnie, mali sme taký program a na záver sme všetkým premietli také video čo sme spravili a do toho spolužiačka hrala toto na klavíri, potom sme sa skoro všetci rozplakali a ja ani neviem prečo...
a teraz keď to počúvam, chytá ma taká zvláštna nostalgia
obavam sa ze taky song neni ... nemam totiz dovod plakat, nemam momentalne ziadne tazsie obdobie, ktore by ma dohnalo k slzam, prave naopak, som az nadmieru stastna
nikdy neplacem, ale v poslednej dobe co je ten song california king bed, tak tie veci, o ktorych spieva v c-parte, ked si predstavim, tak neviem preco, ale je mi kus do placu. dobre to tam vystihla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
nikoho mi síce nepripomína ale vždy sa mi chce z nej plakať lebo je krásna
a zopár iných.. táto ale najviac.
spomienky mám na túto pesničku.ale tie spomienky sú pekné takže žiadny plač ale radosť
Zoči Voči - S tebou
Eyes Set To Kill - Give you my all
Evanescence - My immortal
Hope - Who am I to say
Majk Spirit - Hennessy
a dalo by sa ich vymenovať aj 1000... ale tieto asi najviac.. a všetky mi pripomínajú jediného človeka.
jedno popoludnie, mali sme taký program a na záver sme všetkým premietli také video čo sme spravili a do toho spolužiačka hrala toto na klavíri, potom sme sa skoro všetci rozplakali a ja ani neviem prečo...
a teraz keď to počúvam, chytá ma taká zvláštna nostalgia
Yiruma - River flows in you
Pink - I don't believe you
Secondhand Serenade - Broken
...ale je ich oveľa viac, som citlivá duša
ale najviac spomenok vo mne vyvoláva :
kedysi mala tento dar Lewis Leona - Bleeding Love a Mika - Happy Ending
táto ma rozplače VZDY!! aj keby som mala neviem ako dobrú náladu... :/