Mám na mysli niečo,s čím ste nadmieru spokojní,napríklad elektronika ktorá prežila vodu/pád/všeličo iné aj keď by vôbec nemusela,oblečenie ktoré ani po dlhom čase nie je opotrebované,a tak...
mám bicykel...ukrajinu...malé opotrebenie tam síce je veď nabuduci rok oslavuje 30 rokov, ale potom čo som s ňou stváral....pochybujem že by to hocijaký iný bicykel dokázal prežiť bez ujmy..
hlavu... 3 slabšie otrasy otrasy mozgu, x 500 rôzných nárazov, gignatická modrina v strede čela, x500 hŕč kade tade po lebeni.... fakt ako ... moja hlava je hádam aj nepriestrelná
mám jedno tričko........už veľmi dlhé roky ktoré si drží skutočne peknú bielu farbu (aj keď nepoužívame Perwool) a dokonca aj tvar (teda že sa "nerozgajdalo")....
Iphone 2g. Mal som ho vyse 4 a pol roka, nepocitam kolko krat mi padol na zem, kolko som sa v nom "hrabal", kolko dni som na nom od rana do vecera vkuse nieco hral a doteraz ide ako novy. Akurat baterka je uz trosku slabsia.
sluchatka jak vzdy, tieto mi vdrzali z lacnejsich najdlhsie .. po tych zamotaniach a vsetkom , som sa divila ze este su ale zas jedno odislo ..:/ po 5 mesiacoch teda skoncili :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@sandy114 aj môj pes je asi nesmrteľný starec
potom mám iphone ktorý mi už toľko krát padol a nič sa mu nestalo že si pomaly začínam myslieť že je to fake
pc vyletelo oknom spolujazdca bez nasadenej bocnice. vonku sneh, zima, kriky