@marcello1111 Aha, cize ked clovek fajci, vypije si, casto upada do depresie, alebo ma zavislost v robenie niecoho, co ho psychicky zranuje, je automaticky masochista. Zaujimavy poznatok, urcite zapisem do svojho diara kokotin.
@marcello1111 Na fanatickeho zvestovatela celkom rad vyprovokujes hadku, alebo sa do nej tajne vsunies. To sa mi paci. Si bud velmi zla parodia na trolla, alebo mas v hlave naozaj velky chaos. Az taky, ze si myslis, ze vsetkemu chapes. Na uplne racionalny komentar reagujes dost atakujuco, pricom tvoje kvazi podpichovanie aj v inych forach nemaju ani hlavu a ani patu. Nechcem sa ta dotknut, tak som to napisal tak mierne.
@6q66
treba si dávať pozor, kde čo na koho píšeš, nemyslím teraz na seba, (si mi ukradnutý, ako kýbel plný hovien), ale na tých čo ti údajne dĺžia prachy....
máš ešte malo rokov na to, aby si niekoho prešťal...
pozor na pusu...
napísal som to tak mierne v dobrom veci sa daju riešiť aj ináč
@marcello1111 Prepac? A ty budes? Ach, jasne. ty budes dalsi kreten, ktory sa skryva pod tu "pravu" vieru, ale vo vnutri si zhnity od kosti. Ako moze tak hrdy fanatik takto slovne utocit? Absolutne sa nedokazes vyjadrit k veci. Vyprovokujes kvazi hadku a potom sa ju snazis vyhrat mudrovanim o veku a o tom, kto koho prestal. Vies, vacsina ludi ako ty, sa len snazia vyzerat na vonok inteligentni, ale ked s nimi prehodis par slov a vypocujes si tie argumenty, jednoducho uvidis, ze su este sprostejsi, ako take cierne skazene duse, ako ja. Dakujem, ze som ti ukradnuty, bezne sa o mna interesuju neznamy kreteni, s ktorymi nemam nic spolocne.
@6q66
ja sa o teba neinteresujem, takže ten tvoj koment plati na teba...
ty si ma prvý oslovil....
ty nevieš ani čo vypúšťaš z hlavy, sám sebe protirečíš...
uč sa byť slušný a nenapádať druhých vo forach, nie je to po prvýkrát, nepatrí sa to a to nie je pekné od 21 ročného muža, ktorý by už mal mať aký taký chochmes ako vystupovať na verejných sieťach...
@marcello1111 Ty mna osocis a potom povies ze ja mam byt slusny. No a potom povies, ze ja si protirecim. perla za perlou. oslovil som ta v dobrom, zaujimalo ma, ako by si sa k tomu vyjadril, pretoze stale neviem, co si mam o tebe mysliet. Miestami mas inteligentne nazory a miestami by som ti dal facku. odmietam sa dalej s tebou bavit na tuto temu, je to dost pod uroven a nikam to nevedie. Tak sa zdrz dalsieho bezpredmetneho komentara, ktory bude zase plny sraciek. Pekny vecer aj tebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Myslím tú Dotu ofc
teraz ju par dni nejem ale len si spomenem a slintam jak doga
ked ju jem tak nic neexistuje, len ja a ona
hm, si masochista?...
klidne si napíš, aj tak sa dá svoj život odpísať...
najskôr som si myslel, že si podriezaš žily a ono to je ešte horšie....
( @warble @moonshine však?
treba si dávať pozor, kde čo na koho píšeš, nemyslím teraz na seba, (si mi ukradnutý, ako kýbel plný hovien), ale na tých čo ti údajne dĺžia prachy....
máš ešte malo rokov na to, aby si niekoho prešťal...
pozor na pusu...
napísal som to tak mierne v dobrom veci sa daju riešiť aj ináč
ja sa o teba neinteresujem, takže ten tvoj koment plati na teba...
ty si ma prvý oslovil....
ty nevieš ani čo vypúšťaš z hlavy, sám sebe protirečíš...
uč sa byť slušný a nenapádať druhých vo forach, nie je to po prvýkrát, nepatrí sa to a to nie je pekné od 21 ročného muža, ktorý by už mal mať aký taký chochmes ako vystupovať na verejných sieťach...
konečne, dúfam, že mám od teba pokoj na veky!
a žuvačky