čo ja viem... veľmi si vážim moju mamu a jej pohľad na svet a úsmev, vďaka ktorému dokáže s nadhľadom riešiť problémy a nebrať si všetko príliš k srdcu.
čo sa umeleckej sféry týka, tak obdivujem Bjork, Paula McCartyho a Andyho Kauffmana. ale rozhodne nechcem byť ako oni, takí tu už boli a umenie sa nikam nepohne, ak budeme len napodobňovať svoje idoly. a tak je to aj s inými odvetviami.
momentlne ucitela informatiky AJ ed nechcem skoncit jak on cely zivot v robote chodit do nej o piatej rano a domov a siestej vecer a travit v skole aj vikendy
existuje vela ludi, slavnych aj obycajnych, ktorych obdivujem. ale nikto nie je cistyn prototypom idolu, na ktory by som sa chcela v buducnosti podobat. asi z kazdeho nieco
ale vazne, pocuj, mozno by si mu mala vzdat uctu tym, ze ho nebudes tahat vsade a "nezaspamujes" celu svoju webku nim. ja ho mam tiez rada a obdivujem ho, ale toto nie je uz fanusikovanie. zasluzi si trosku ucty, tak mu ju daj prosim ta.
myslim ze by bolo pekne povazovat svoju mamu za vzorale ak mam byt uprimna tak jedine z mojej strany je ze ju skoro vzdy respektujem a nemam k nej ziadny vzah iba ak to ze ma zivi to je vsetko...a milujem tanec ale nemam idoly berem inspiraciu od vela tanecnikov
Môj hudobný vzor je John Petrucci. Veľmi obdivujem Ghandhiho, ale mojim celoživotným vzorom sú moji rodičia, ale hlavne otec. Proste už od mala "byť ako ocko".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ja mam akorat taku mensiu idylku
Manželka malí domček na tichom uzemí pekne auto deti a tu rodinnu pohodu stastie a teplo domova
Sem tam nanejaku dovolenku 1000euro plat by mal stačiť Plus nejake bokovky
[/IMG]
čo sa umeleckej sféry týka, tak obdivujem Bjork, Paula McCartyho a Andyho Kauffmana. ale rozhodne nechcem byť ako oni, takí tu už boli a umenie sa nikam nepohne, ak budeme len napodobňovať svoje idoly. a tak je to aj s inými odvetviami.
To je prakticky veľmi jednoduché. Môžeš aj teraz dosiahnuť.
ja ho mam tiez velmi rada, uznavam ho ako umelca, aj ako humanitarneho cloveka, ale za vzor ani idol ho nepovazujem.
ale vazne, pocuj, mozno by si mu mala vzdat uctu tym, ze ho nebudes tahat vsade a "nezaspamujes" celu svoju webku nim. ja ho mam tiez rada a obdivujem ho, ale toto nie je uz fanusikovanie. zasluzi si trosku ucty, tak mu ju daj prosim ta.
Také veľké dievča a bez vzorov?! Môžem byť tvojim prvým vzorom? Nepoznáš ma, nevieš, ako som to robil pred tebou, preto som vhodný vzor.
Môj hudobný vzor je John Petrucci. Veľmi obdivujem Ghandhiho, ale mojim celoživotným vzorom sú moji rodičia, ale hlavne otec. Proste už od mala "byť ako ocko".