Mate nejaky konkretny typ zeny ktora sa vam paci alebo riesite vsetky rad radom podla vzajomnych sympatii?
Ja som zistil ze ma najviac pritahuju modelkovske typy teda chuda stihla vysoka dlhonoha a pri tych mam aj najvacsiu uspesnost ked s nimi flirtujem. Dalej mam stastie na zelene oci (nevyberam si baby podla farby oci, ale jednoducho zelenooke su u mna najf
riesim vsetko, chlapov, zeny, simpanzy, stolicky v bare, proste kaslat na zabrany ...
...
a vazna odpoved:
podla sympatii, vyzorovych typov mam par k tomu
mám, ale neviem ho nijak opísať, maximálne tak že "z nej trčí duša"
proste vyžarovanie z ktorého je hneď jasné že jej duša a myseľ sú míle hlboké hlbočiny skrývajúce mnoho vrstiev a myšlienok a všetkého, povahy ktoré sa dajú skúmať roky s tým že s každým novým objavom človek zistí ako strašne veľa toho ešte o nej nevie a nechápe...
hlboké... hej... ako kontrast k "plytké", ktoré sa dajú "spoznať" a bezchybne v hlave "simulovať" po 10tich minútach čo ich človek sleduje.
inšpiratívne, pestré, rôznorodé, poetické, citlivé, magické, premýšľavé, inteligentné...
...a bohužiaľ kvôli tomu takmer zákonite (svetom) trápené...
@hoperpohroma zabudol som na niečo, či by si sa s takým opisom svojej osoby uspokojila?
(toto bolo hnusné, viem, ale... začína mi taká ľahkovážna nálada )
@vladoko pozor na prilis inteligentne zeny (hlavne od 25 rokov starsie) hovori sa im mrchy - lebo pre taku mozes byt lahka korist, zeny dokazu chlapov velmi dobre manipulovat pomocou sexu a roznych citovych ojebov. Preto nikdy nehraj jej hru a na jej citove vydieranie reaguj ignoraciou. A ked zacne byt hystericka, alebo panovacna tak ukaz kto je tu chlap.
@matwejo asi som sa nepresne vyjadril. nie kazda inteligentna zena je mrcha, ale na to aby mohla byt zena mrchou musi byt inteligentna (korelacia vs. kauzalita).
riesim len zeny, ktore sa mi podobaju v tvari....vtedy vdaka podobnym crtam ich nie je problem zbalit...ale horsie je ich udrzat
inak parkrat som narazil na mrchy, a tie ich manipulacne ojeby su akoze dost chabe...chlap na to naleti, len ked je naivny, neskuseny a prilis dovercivy, ale potom uz mu bude vsetko hned jasne
mne sa pacia take prirodzene krasne ked ma niekto na sebe viac makeupu ako len na zakrytie nedostatkov tak automaticky ee plus take co maju aj cici aj rici nie tucne nie modelkovske ale take normalne presipacie hodiny
a ked uz si spominal ja mam zas stastie na chlapov s velkym nosom a nevyberam si chlapa podla nosa
Súhlasím s @8. Aj ja som si všimol že také inteligentné a tvorivé baby zvyknú byť veľmi veľmi smutné
Možno je to tým že predčasne dospievajú takéto typy a nevedia sa jednoducho zapojiť do kolektívu a cítia sa byť mimo spoločnosti.
A čo sa výzoru týka tak najviac sa mi páčia červenovlásky a brunetky. Veľmi oceňujem pekné oči. Nemám vyhradený nejaký konkrétny typ, ale určite mi záleží aj na výzore. Jednoducho sa mi musí páčiť
prirodzená farba vlasov navyše perfektne upravené.
Tak kľudne zmením názor, a možno by som aj išiel do vzťahu.
Tie "lacné" dievčatá podobné tej akú postol magnetnazeny ma vôbec nepriťahujú.
Aj keď každému sa páči niečo iné. Aj keď väčšinu nášho záujmu ovplyvňuje kultúra v ktorej žijeme.
tak ja napr. taký typ ako napr. nadomnou profilovka slečny silvie alebo mám ísť do detailov?
zhrniem to ženu peknú na pohľad a inteligentnú že aj keď by som klamal alebo nebol úprimný zistila by to a áno sú aj také ale neviem kde...
mám aj keď som baba. proste taký dokonalý výzor ako zo stránok časopisu. súmerná tvár, veľké oči, plné pery a štíhla postava, ktorá má aj cici aj rici. a keď takú babu vidím, tak sa za ňou otáčam viac ako za pekným chlapom :3
@tichyrok daj dôkaz teda uvidíme...
ale máš pravdu na zastávke istý čas bola jedna baba ktorá mala takú riť a kozy akurat do ruky a všetci šoferi sa otačali radšej dali prednosť na prechode prechodcou , čo sa tam nestava často, aby sa mohli pozerať no veru mal som čo robit.. (myšlienky: hlavne nečum ako debil, nečum ako debil )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
...
a vazna odpoved:
podla sympatii, vyzorovych typov mam par k tomu
proste vyžarovanie z ktorého je hneď jasné že jej duša a myseľ sú míle hlboké hlbočiny skrývajúce mnoho vrstiev a myšlienok a všetkého, povahy ktoré sa dajú skúmať roky s tým že s každým novým objavom človek zistí ako strašne veľa toho ešte o nej nevie a nechápe...
hlboké... hej... ako kontrast k "plytké", ktoré sa dajú "spoznať" a bezchybne v hlave "simulovať" po 10tich minútach čo ich človek sleduje.
inšpiratívne, pestré, rôznorodé, poetické, citlivé, magické, premýšľavé, inteligentné...
...a bohužiaľ kvôli tomu takmer zákonite (svetom) trápené...
@hoperpohroma zabudol som na niečo, či by si sa s takým opisom svojej osoby uspokojila?
(toto bolo hnusné, viem, ale... začína mi taká ľahkovážna nálada )
bledé, štíhle, vyššie, tetovania a železá (ale v miere)
ale celkovo ak pôsobia zaujímavo niečím
a potom baby ktoré su mega sympatické
prilis inteligentne zeny su vsetky mrchy?
mas komplex z inteligentnych zien, lebo si sprosty?
aby mala daco v hlave
a aby mala rada zvierata kto ma rad zvierata nemoze byt zlý
inak parkrat som narazil na mrchy, a tie ich manipulacne ojeby su akoze dost chabe...chlap na to naleti, len ked je naivny, neskuseny a prilis dovercivy, ale potom uz mu bude vsetko hned jasne
a ked uz si spominal ja mam zas stastie na chlapov s velkym nosom a nevyberam si chlapa podla nosa
@sasuke Ako bolo v Dědictví aneb Kurvahošigutntág "Čo by to bolo za chlapa bez poriadneho frňáka."
@magnetnazeny pekne prsia uzsi pas a pekny zadocek pevny ale nevadilo by mi absolutne ani take normane brusko
Clemence :3
takýto mám okruh
Možno je to tým že predčasne dospievajú takéto typy a nevedia sa jednoducho zapojiť do kolektívu a cítia sa byť mimo spoločnosti.
A čo sa výzoru týka tak najviac sa mi páčia červenovlásky a brunetky. Veľmi oceňujem pekné oči. Nemám vyhradený nejaký konkrétny typ, ale určite mi záleží aj na výzore. Jednoducho sa mi musí páčiť
prirodzená farba vlasov navyše perfektne upravené.
Tak kľudne zmením názor, a možno by som aj išiel do vzťahu.
Tie "lacné" dievčatá podobné tej akú postol magnetnazeny ma vôbec nepriťahujú.
Aj keď každému sa páči niečo iné. Aj keď väčšinu nášho záujmu ovplyvňuje kultúra v ktorej žijeme.
zhrniem to ženu peknú na pohľad a inteligentnú že aj keď by som klamal alebo nebol úprimný zistila by to a áno sú aj také ale neviem kde...
daj dôkaz teda uvidíme...
ale máš pravdu na zastávke istý čas bola jedna baba ktorá mala takú riť a kozy akurat do ruky a všetci šoferi sa otačali radšej dali prednosť na prechode prechodcou , čo sa tam nestava často, aby sa mohli pozerať no veru mal som čo robit.. (myšlienky: hlavne nečum ako debil, nečum ako debil )