napr.: bývali sme s mojim dedkom v jednom dome, my hore a on s babkou dole a stále v noci chodil na záchod, mal problémy s močovým mechúrom, a máme dole plavajúcu podlahu a on mal také rozčaptané papuče tak tie jeho kroky bolo tak veľmi počuť a potom pískanie zachodových dverí, a po dedkoej smrti som pár krát už počula tie kroky a tie dvere
alebo...
zomrel jeden ujo z našej ulice a presne na to boli dni obce, tak jasné že som sa vracala domov až po polnoci, a bola strašná tma, a kamošky sa báli ísť cez moju ulicu, lebo o tom ujovi už počuli, a ja som nemala inú cestu tak som išla sama. A ako som išla snažila som sa pozerať do zeme , no keď som už bola pred naším domov tak som sa pozrela dopredu a pred tým domov čo zomrel ten ujo videla som tieň akoby prešiel na druhú stranu ulice.
A s tými mimoženstanmi sa mi nič nestalo také nadprirodzené ale keď spadol ten meteorit v roku 2009 alebo 2010 tak som bola vtedy ešte vonku a to spadlo neďaleko nás, myslím na to územie . Bola noc a na jednu - dve sekundy bolo také svetlo akokeby bol deň strašne som sa zľakla. Jedna kamoška dokonca našla na záhrade úlomok z toho meteoritu - aspoň ona to tvrdí
Neverím, ja si myslím, že tieto veci závisia od kultúry. Proste stane sa nejaká zvláštna situácia (logicky vysvetliteľná) a kto verí na mimozemšťanov, alebo sa veľmi zaoberá touto témou, tak to pripíše mimozemšťanom, kto je duchár, tak to pripíše duchovi. Kto verí v anjelov, tak to pripíše anjelovi+ bude hovoriť, že ich aj videl.
Je to proste tak, aj Američania, ktorí tvrdia, že ich uniesli mimozemšťania a potom ich skúmali, keby vyrastali v nejakej nábožnej rodine a nie v spoločnosti, ktorá im odmalička vštepuje niečo o mimozemšťanoch, tak by to hodili na Boha, alebo Anjela.
Tu znie otázka ako potom vznikajú také "únosy, zjavenia, hlasy a podobne". môže ísť o elektromagnetickú stimuláciu určitej časti mozgu, už v dnešnej dobe vedia vedci umelo vyvolať taký duchársky stav. A to ani nehovorím, že tých vplyvov môže byť omnoho viac.
Raz som bol na cintoríne keď kútikom oka zazrel ženu v čiernom ako ide po chodníku.Keď som už myslel že je za mnou otočil som sa s tým,že ak je to niekto známy tak sa pozdravím ale nikde široko ďaleko nebolo živej duše.Nemal som z toho dvakrát príjemný pocit.
neviem..ja sa tak bojim zesi zacniam namyslat a vsetko vsade vidim.. pozeram horory.. idem spat alebo idem odniekoho jeto jedno vidim presne toco vo filme alebo uz aj sniva sami dokonca stym takze janemusim nic zazit ja si sama namyslama tak to dopadne
@kuloreperova áno, na duchov verím, na mimozemšťanov tiež (pri nich to ani tak nie je o viere/neviere, to je proste štatistická istota že existujú, otázka je kde a v akej forme, či sú to len nejaké baktérie alebo živočíchy ekvivalentné našim zvieratám, alebo aj nejaká vyspelá civilizácia, ale ono vlastne všetky možnosti zároveň sú reálne), a nadprirodzený zážitok dá sa povedať že mám, je to dlhý príbeh ale v skratke bolo asi ročné obdobie kedy boli kamarátom spôsobované nadprirodzené veci na dennom poriadku.
som šla zo školy a aj kamošky to videli. Sme vyšli z takej ulice kde sú natesno domy- úplne tenká ulička plechy dookola a naraz tam bola veľká ulica, premávali autá, semafóry.. proste tam kde každý deň chodím domov a naľavo od nás sú stále nejaký ten čas stromy a za nimi cesta. No a my sme medzi tými stromami zazreli niečo veľkosti stoličky, bolo to také jak krabica ale bolo to vo vzduchu, žiaden zvuk, ešte kamoška vypla hudbu ale jediné čo bolo počuť sú autá a nehýbalo sa to. Tak sme šli na cestu, prešli cez cestu že sa na to pozrieme z druhej strany a nebolo to už na oblohe a tak sme sa vrátili s5, ale zase sme naraz nič nevideli. Mám asi 5 ĺudí čo to vedia potrvdiť, ale nik nám to neverí, pretože nik kto tam šiel - a bolo tam viac ľudí to vraj nevideli, lenže jasné, bežne sa ľudia nekukajú na oblohu, tak sa ani nečudujem, to len kamoška že: Aha lietadlo, a naraz sme zistili že to nie je lietadlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
tá čierna bodka v tom oblaku...ale mali ste to vidieť naživo!
-nadprirodzené- keď je to vlastne úplne normálne.
napr.: bývali sme s mojim dedkom v jednom dome, my hore a on s babkou dole a stále v noci chodil na záchod, mal problémy s močovým mechúrom, a máme dole plavajúcu podlahu a on mal také rozčaptané papuče tak tie jeho kroky bolo tak veľmi počuť a potom pískanie zachodových dverí, a po dedkoej smrti som pár krát už počula tie kroky a tie dvere
alebo...
zomrel jeden ujo z našej ulice a presne na to boli dni obce, tak jasné že som sa vracala domov až po polnoci, a bola strašná tma, a kamošky sa báli ísť cez moju ulicu, lebo o tom ujovi už počuli, a ja som nemala inú cestu tak som išla sama. A ako som išla snažila som sa pozerať do zeme , no keď som už bola pred naším domov tak som sa pozrela dopredu a pred tým domov čo zomrel ten ujo videla som tieň akoby prešiel na druhú stranu ulice.
A s tými mimoženstanmi sa mi nič nestalo také nadprirodzené ale keď spadol ten meteorit v roku 2009 alebo 2010 tak som bola vtedy ešte vonku a to spadlo neďaleko nás, myslím na to územie . Bola noc a na jednu - dve sekundy bolo také svetlo akokeby bol deň strašne som sa zľakla. Jedna kamoška dokonca našla na záhrade úlomok z toho meteoritu - aspoň ona to tvrdí
Je to proste tak, aj Američania, ktorí tvrdia, že ich uniesli mimozemšťania a potom ich skúmali, keby vyrastali v nejakej nábožnej rodine a nie v spoločnosti, ktorá im odmalička vštepuje niečo o mimozemšťanoch, tak by to hodili na Boha, alebo Anjela.
Tu znie otázka ako potom vznikajú také "únosy, zjavenia, hlasy a podobne". môže ísť o elektromagnetickú stimuláciu určitej časti mozgu, už v dnešnej dobe vedia vedci umelo vyvolať taký duchársky stav. A to ani nehovorím, že tých vplyvov môže byť omnoho viac.
Co naznacuje isty zazrak, nakolko vzdycky zaspim, ale toto bolo uplne presne na sekundu, cize ani minutu ani desat minut pred a po
Mozno je to nadprirodzene a moznoze je to iba znak, ze nase telo dokaze viac, nez mozno vedecky preskumat