Predvcerom ked som dopozeral Fantastic Mr. Foxa tak som sa tak zamyslel, ci mam nejaky trademark ako on (inak v tej postave som sa dost nasiel) ... a ked tak uvazujem, tak asi nie ... mozno to, ze skoro vsade vzdy meskam, alebo do telefonu sa znamym/rodin
Ja mam celkom specificky sposob vyjadrovania s pouzivanim odbornych slov a tiez rad pouzivam puns a sarkazmus
Ako raz povedala kamaratka jednemu chalanovi (doteraz to beriem ako velky kompliment): ked ti blackrisq nasype, tak budes potrebovat slovnik, aby si to pochopil
Mne minule povedali, že som jak hobbit. Mám dzivé vlasy, vkuse jem a pijem, rada tancujem, život beriem lážo- plážo a chodím na unexpected journeys. Som sa potom zamyslela a asi majú pravdu. Som hobbit
Ale ja si tak neuvedomujem, že čo je na mne také trademarkové, to musia iní povedať.
Kěď niečo chcem, vždy to doiahnem, aj keď je pri tom niekedy napokon viac škody ako úžitku. A viem zmobilizovať naozaj všetkých. A viem opakovať niektoré veci strašne, ale strašne dlho. Som svojská, čo je vraj iný výraz pre hrabnutá, ale nie som až tak hrabnutá ako tí, čo si to o mne myslia.
Mamkina asistentka dvíha súkromné telefóny "Veľkovýkrmňa ježkov Dubná Skala, prosím?" a ja som čas hovorila "ty papek", čo sa nakoniec tak uchytilo, že som sa na to proste vykašľala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ja ani neviem. Asi Howardová stará verzia. Vždy všetko myslím dvojzmyselne.
Ako raz povedala kamaratka jednemu chalanovi (doteraz to beriem ako velky kompliment): ked ti blackrisq nasype, tak budes potrebovat slovnik, aby si to pochopil
Ale ja si tak neuvedomujem, že čo je na mne také trademarkové, to musia iní povedať.
a som hud. fanatik najvacsi a mam kulturny prehlad z nich najvacsi . a vacsinou nemam s kym na tie akcie ist .
vsade meskam, vsetko kazdemu poviem do ksichtu a som hlucna a vela rozpravam.
asi to, že mám gule
Ale moj trademark asi bude, ze k opacnemu pohlaviu som taky zdvorily, ze si niekedy myslia, ze to je flirt...
a niekedy sa smejem aj v nesmiešnych situáciach.
a pri tých šťastných zas plačem.
som občas opačná no.
alebo proste z hocičoho, čo príde
vlastne vždy skladám lodičku z každého zbytočného papiera a nechávam ich kde kade po sebe
Ale za každých okolností mám zaprášené topánky, nijak úmyselne.