Iba technický skôr, ale viem si len také doma bežné veci porobiť jako dospelý starý chlap ... veľmi odborné veci najmä elektriku naťahať po dome, plyn a takéto, čo nie je sranda a mohlo by to ohroziť zdravie kohokoľvek, tak do toho sa ani nepúšťam ...voda a odpady ako tak, to ťa iba obleje prinajhoršom, tak to sa ešte dá, ale skôr keď vzniknú vady opravujem čohokoľvek aj motorov, tak opravujem ...opäť som si minule opravil kosačku, musím si o niečo zaklopať ...umelecké danosti ani moc nemám, možno keďtak iba hrať na gitaru v kapele, no pochybujem, že na to by mi zvýšilo ešte času, keď sám teraz LTT stíham
S umením je to zložité. Kto je umelcom? Ten, kto má skill niečo fotorealisticky nakresliť? Niekto kto dokáže na notu dokonale zaspievať pieseň? Alebo ide o expresiu? O vyjadrenie pocitov originálnym spôsobom? Originalita? Presnosť? Podľa mňa umelecké dielo vzniká na strane toho, kto ho interpretuje. Ja rád píšem a kreslím. Pre niekoho som umelcom a pre niekoho som len snílek, amatér. Takže ťažko povedať.
Naopak nemám vôbec talent na športy a všetko, čo súvisí s hudbou. A som úplný antitalent na jazyky. Anglicky už viem, ale aj tak je to na celoživotné zdokonaľovanie. Neviem si vôbec predstaviť, že by som sa naučila ešte nejaký iný jazyk. A ak budem mať raz dieťa, tak sa budem snažiť, aby malo od úplného malinka rovnaký kontakt s AJ aj SJ. Videla som dokument o dievčatku, ktoré už asi ako 4 ročné ovládalo asi 5 jazykov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale viacero nerozvitých potenciálov :/
ale umelcom by som sa nenazval
Zvlášť keď ani uraziť poriadne nevieš
» www.instagram.com/admirall_art/...
» www.facebook.com/admirallart...
Naopak nemám vôbec talent na športy a všetko, čo súvisí s hudbou. A som úplný antitalent na jazyky. Anglicky už viem, ale aj tak je to na celoživotné zdokonaľovanie. Neviem si vôbec predstaviť, že by som sa naučila ešte nejaký iný jazyk. A ak budem mať raz dieťa, tak sa budem snažiť, aby malo od úplného malinka rovnaký kontakt s AJ aj SJ. Videla som dokument o dievčatku, ktoré už asi ako 4 ročné ovládalo asi 5 jazykov
@hetfield jasne kúp si trhaci kalendár