Máte nepriateľov? Ak áno (aj keď nikomu ich neprajem) ako zvyknete odrážať ich útoky na vašu osobu? Mám na mysli slovné útoky na vašu osobnosť, autoritu a tak pod.
su ludia, s ktorymi si nerozumiem, ale za nepriatelov ich nepovazujem.
nikto nema "ciernobielu" povahu, vela konfliktov vznika, ked je clovek rozladeny, ma zly den alebo su v tom ine okolnosti a preto to beriem s rezervou.
pokial musim vychadzat s niekym, kto ma odlisne nazory nez ja, snazim sa drzat to v neutralnej rovine a nevyvolavat zbytocne hadky.
nikoho nepovažujem lebo nemam čierno biele videnie a to čo už kto si robí hovorí ide mimo mna . Nijako nič odrážať nebudem načo plytvať energiou na hluposti?? treba si zachovávať triezvy usudok a nie sa nechávať vtahovať do blbín, emocie bokom.
nič také nemám.
keď niekto slovne útočí tak vie prečo. ak je to opodstatnené tak sa zamyslím..ak je to len kvôli tomu že on očakával niečo iné, bez ohľadu čo môže čakať odo mňa, tak ma to nejak nezaujíma..je to jeho bordel.
nemám nepriateľov. teda možno mňa má niekto za nepriatela (iked o tom neviem) ale ja nemám nikoho takého. načo. nepreferujem nepritesltvo ani nenavisť. proste mi na tom človeku bud nezáleží a je mi ukradnutý, alebo ma neskutočne serie svojim správaním. ale aj tak žiadne nepristelstva ani nič nemám....
nevyhladavam, neudrziavam kontakt s ludmi, ktori ma nemusia, cize nedavam niecomu takemu priestor a volny priebeh, aby to prerastlo do otvoreneho nepriatelstva.
@3 jj najlepší spôsob ako to "drzat v neutralnej rovine a nevyvolavat zbytocne hadky." je vypisovať hanlivé komentáre pod foky a následne refreshovať 24/7 ...
Z mojej strany nemám ludí ktorých by som označil za "nepriatelov". Chápem tú vec,že su typy ludi ktorí mi proste nesedia a môžu urobit hocičo ,ale ich názory/správanie sú úplne proti môjmu gustu.Takže ich ignorujem,nevyhladávam ich a žijem si svoj život. To či ja som niekoho nepriatel neviem,kedže mi to nikto nepovedal priamo ,že "nemám ta rád,budem rád ked sa budeme tvárit,že neexistuješ". Pritom by som si to vážil ,že mi to povedal priamo
no tak čo ja viem, čo ma majú za nepriateľa sú dvaja a tí dvaja sú kamaráti... s obidvoma som sa predtým kamarátila a neviem čo sa potom stalo. nikdy mi nič do očí nepovedali, iba za chrbtom. aspoň keby mi to povedali do očí, ale tak čo už... možno to je len závisť alebo čo, ale najviac ma dostalo keď jeden povedal, že by ma najradšej zabil keď ma vidí a keď som ho stretla na ulici tak držal hubu a iba pozeral... ale mám ich na háku, neriešim ich nejako
Podla mna su ludia, ktori ma nemaju radi, ale mam ich tazko v pici.
Som celkom odolna voci nadavkam a tak, malokto ma dokaze vytocit, to mi na tom cloveku musi vazne zalezat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja na nepriateľov nemám čas
nikto nema "ciernobielu" povahu, vela konfliktov vznika, ked je clovek rozladeny, ma zly den alebo su v tom ine okolnosti a preto to beriem s rezervou.
pokial musim vychadzat s niekym, kto ma odlisne nazory nez ja, snazim sa drzat to v neutralnej rovine a nevyvolavat zbytocne hadky.
looooooooooooooooool
keď niekto slovne útočí tak vie prečo. ak je to opodstatnené tak sa zamyslím..ak je to len kvôli tomu že on očakával niečo iné, bez ohľadu čo môže čakať odo mňa, tak ma to nejak nezaujíma..je to jeho bordel.
Som celkom odolna voci nadavkam a tak, malokto ma dokaze vytocit, to mi na tom cloveku musi vazne zalezat.
lol