Mate niake vtipne prihody s vietnamskymi predavačmi?
Vietnamsky predavači su znami svojim komolenim slov a tym ze vsetko co si obleciete je "doble" ... su to fakt zabavny ludia , podelte sa o sveje zazitky
raz predval jeden také "polystyrénové" topánky, ked si to chytil do ruky tak to normálne aj tak šuštalo... a kamárát sa zo srandy opýtal či to je pravá koža... týpek na to že: samošejme še ano
tak ja mam tiez jeden, .. moja mamka isla kupovat daždnik tak zasla do vietnamskeho kramu a tam chytila hned prvy a ostal jej na 2 casti, skazila ho len tym ze ho otvorila .. a vietnamka na nu zacala hned hucat "to so je, ty pokaďiľa, nic nekupiľa, uzaj chod pľec" .. a vsetci zamestnanci na nu vrazedne zazarali .. no ked mi to hovorila ja som siel do kolien
raz sa jeden chlap v takomto obchode snazil ukradnut nohavice avsak zrejme si nevsimol ze je na tom ta vec ktora pri vychode pipa a histericka vietnamka na neho zacala kricat "moje moje" a popri tom ich z neho vyzliekala viete si predstavit ona krici na neho, on po nej, cely obchod sa na nich pozera a tipek ma uz pomaly gate na kolenach
Moja teta mala takú príhodu, síce nie s predavačom, ale s vietnamcom:
Bola si kupovať látku a nite na šitie a pred ňou pri pokladni bol taký vietnamec a ten vraví predavačke: "Ihlinašicistloj?" a predavačka na ňho kukala, že či je to nejaký terorista či čo a teta jej hovorí: "Ihly na šicí stroj" predavačka sa poďakovala a zase sa venovala vietnamcouvi, ten hovorí: "nematedlši?" A predavačka zase zo strachom pozrela na tetu a tá vraví: "Nemáte delší?" Predavačka sa zase poďakovala a ukázala mu dlhšie ihly a on vraví: "tuhlešivežmu" predavačka sa už s hrdinstvom pozrela na tetu, lebo teraz mu už rozumie, že vraví "tuhle si vezmu" potom už vietnamec odišiel a predavačka sa tety pýta: "Paní, vy rozumíte vietnamsky nebo co?" a teta: "Ale né, já mám dvě malé deti"
hej D flirtoval so mnou jeden vietnamec, z hodou okolností kde robila mama mojej kamarátky.. Proste čínsky obchodv. Vypytal si moje číslo atak, postupne to išlo. Mne sa tieš páčil, ved mladý zlatý, až neskvor som zistila že až taký mladý ako vyzeral nebol DD chvalabohu som nič neriešila D
u nás bol taký obchod, teraz už tam je našťastie bar, ale taká staršia teta tam robila, ona bola normálne legenda, furt sa len vykecávala po vietnamsky do telefónu (ináč, oni tak celkovo sa mi zdá že vkuse telefonujú, odkiaľ na to sakra majú?) a keď náhodu práve nekecala, tak za mnou vkuse sliedila, raz som si skúšala topánky a ona na mňa nakričala, že to nemôžem len tak zadarmo si ich skúšať odvtedy som sa jej vyhýbala radšej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
"Aky ceš..."
nieco na jednu noc mate?
ona na jedna noc pane..
(ukazala na svoju dceru..)
za kolko? (zo zjebu)
tistopedesat (este slovenskych)
no nezover
tita padetat
Bola si kupovať látku a nite na šitie a pred ňou pri pokladni bol taký vietnamec a ten vraví predavačke: "Ihlinašicistloj?" a predavačka na ňho kukala, že či je to nejaký terorista či čo a teta jej hovorí: "Ihly na šicí stroj" predavačka sa poďakovala a zase sa venovala vietnamcouvi, ten hovorí: "nematedlši?" A predavačka zase zo strachom pozrela na tetu a tá vraví: "Nemáte delší?" Predavačka sa zase poďakovala a ukázala mu dlhšie ihly a on vraví: "tuhlešivežmu" predavačka sa už s hrdinstvom pozrela na tetu, lebo teraz mu už rozumie, že vraví "tuhle si vezmu" potom už vietnamec odišiel a predavačka sa tety pýta: "Paní, vy rozumíte vietnamsky nebo co?" a teta: "Ale né, já mám dvě malé deti"
Kebab?
Čo??nie! ryžové rezance vas poprosím
*zvláštny výraz tváre* Keeeebab?
Tak nič,dovi
no níééééé
24.
A prečo je to adidaso-puma?
12.
"Oboje."
"Oboje nemame."