Kedysi teta bola v Prahe a ocovi dala takého hlineného panáčika, čo sa dal nalepiť, lebo že "počítačový skřítek Emil" a oco je Emil a je na kompy. A ešte umelý narcis z dňa narcisov. No a tlačidlá na zapnutie a všeličo.
Angelic Upstarts - Sons of Spartacus 390,-
Green Smatroll - So this night... 200,-
Los Fastidios - Anejo 16 anos 350,-
Non Servium - El imperio del mal 330,-
Red London - Last orders please 350,-
Pod onen text niekto napísal "mp3.drom.sk" a nad text niekto iný zase "Mezek"
mam tam 8 nalepenych smajlikov, od uplne vystresovaneho cez smutneho az k absolutne vyrehotanemu, to na uvolnenie stresu a zlepsienie nalady, ale uz ich ani nevnimam
a na vrchu mam centralny reprak, taky speci, co sa da pripevnit na LCD, ale je prilepeny lepiacou paskou, lebo by nedrzal
som na tom podobne, v praci mam na monitore anjelicka..a samozrejme polepeny srdiecka a hviezdicky.. srdiecka som si vcera kupila tak som ich musela hned nalepit a doma mam tiez podobne akurat viac polepene ako v praci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale su to neake nalepky xD cca 3 xD
a s webkou neviem kamerovat
Angelic Upstarts - Sons of Spartacus 390,-
Green Smatroll - So this night... 200,-
Los Fastidios - Anejo 16 anos 350,-
Non Servium - El imperio del mal 330,-
Red London - Last orders please 350,-
Pod onen text niekto napísal "mp3.drom.sk" a nad text niekto iný zase "Mezek"
Ale napis Prestigio by sa tam našiel
a na vrchu mam centralny reprak, taky speci, co sa da pripevnit na LCD, ale je prilepeny lepiacou paskou, lebo by nedrzal
LCD