Neviem prečo ale mám pocit, že odkedy je nový dizajn birdzu, tak akokeby sme sa znova potrebovali vybúriť a sú tu tie isté fóra znovaaa a znovaaaaaaaaa sa riešia tie isté témy...
@trdelniiiq tak to je fakt ako vtipné válam sa -,- je neuveriteľné že v dnešnej dobe udsudzujete ľudí iba kvôli orientácii -,- nie každy gay sa musí správať ako ženská a oni sami si nevybrali do koho sa zamilujú
@captaincarrot je mi to osobne nechutné a zvrátené. Je to môj osobný názor a nútiť ma ich rád to len bude zhoršovať tak načo to rozoberať? Neriešim ich a vyhýbam sa im, ende schluss
@darkestangel ty si strašný pokrytec a nechce sa mi zachádzať do detailov zas, ale akože proti retardovaným ľuďom máš tiež niečo, lebo keď tak vezmeš tak sú mentálne pozadu, čiže aj to by sme mohli brať ako nenormálne?
a vieš čo podľa mňa to ani nie sú ľudia, nemajú právo sa pohybovať na verejných priestranstvách
a inak čo je podľa teba normálne potom, lebo nejak netuším...
@shiki mala som na mysli normálne v zmysle "prirodzené".. nie, homosexualita je geneticky daná odchýlka od normálu, homosexuálny pár nikdy nebude rovný heterosexuálnemu.
tým ale neútočím na homosexuálov, ak by mi raz syn povedal, že je gay, tak ho za to nezabijem ani nepošlem liečiť sa
@poke kde som povedala, že mi vadia homosexuáli? povedala som iba, že mi vadí ako dnes všetci prezentujú homosexualitu. čo je na tom pokrytecké?
žiadnemu gayovi som v živote nenadávala, nenadávam ani ľuďom s depresiou, autizmom alebo akoukoľvek inou poruchou. ani mentálne postihnutým ľuďom, ani fyzicky postihnutým ľuďom. jediné, čo tvrdím je, že aj homosexualita JE porucha a je choré tvrdiť, že nie je.
@shiki to nie je dané prírodou, práve preto sa to volá porucha - niečo (či už na genetickej úrovni alebo akejkoľvek inej) nie je v poriadku, vymyká sa pravidlám prírody
@darkestangel až na to že sa to udáva v 2-3 mesiaci tehotenstva a myslíš si že v čo ja viem, dobe kamennej homosexuáli neboli? je to rovnaké ako to že ty si na mužov
Ja najprv že zas niaky zakomplexovaný gay začal "Mas niečo proti tomu, že som gay?" !!!!
A mám proti nim niečo!!! Ich fotrovia to mohli streknuť do záchoda, nie do ich matere...... Je to biologický odpad, ktorý by mal ísť do plynu!!! A väčsina z BB kraja somnou suhlasi!!!! Robia globálny problém, a je ich plno na svete, aj tu na birdzi.... !!
Pozabíjať gayov, lezby, BI-kokotov aj vsetku takuto podobnu háved...
A obdivujem Rusov za ten zákon...
máš nejaké podklady s výskumami ktoré tvrdia že je to choroba?
tvrdíš že ti nevadia homosexuáli, ale odrazu sa ti štíti to že sa označujú za normálnych, trošku nelogické nemyslíš? Čo ti konkrétne prekáža na tom, že sa odlišná orientácia považuje za rovnocennú s heterosexuálnou? Nejak ťa to obmedzuje?
podľa môjho názoru máš vlastne plno predsudkov, tváriš sa, že voči tým osobám vskutku nemáš nič, ale vadí ti ak sa radia medzi normálnych kde pravdepodobne spadáš aj ty (ak sa vlastne nepovažuješ za nejak indisponovanú)
a ako som napísal minule, to, že do niekoho nekopneš ešte neznamená že ho aj toleruješ, a tvoj názor o normálnosti a nenormálnosti sa mi na žiadnu formu akceptácie iných nepodobá, skôr akúsi selekciu..
@shiki áno, počas tehotenstva? zaujímalo by ma, ako na to tí vedci prišli ale o to nejde, ide o to, že ide o odchýlku vo funkcii mozgu, preto sa človek nespráva tak, ako je to prirodzené..
ja neviem, či v kamennej dobe boli alebo neboli, k podobným štatistikám som sa v živote nedostala. ty áno? na toto by som bola zvedavá ale že existuje homosexualita aj v zvieracej ríši je známy fakt. to ale nevyvracia moje tvrdenie, že ide o poruchu - myslíš, že poruchy sú čisto ľudská záležitosť? nie. pri prenatálnom vývoji sa poruchy vyskytujú bežne, ak ide o fatálne poruchy, vtedy dôjde k samovoľnému potratu.. ak je jedinec schopný prežiť a narodí sa, to nevylučuje prítomnosť poruchy (bez ohľadu na to, kedy sa prejaví)
@darkestangel ty sa asi rada hádaš, či? nehovorím že nemôžeš mať pravdu ja len že sa mi akosi pokúšam zobrať môj názor, ktorý som ti chcela trocha vysvetliť to je môj zvyk niečo vysvetľovať, ak ťa to urazilo/nahnevalo tak prepáč
" Homosexualita ako medicínska diagnóza bola vylúčená z desiatej edície Medzinárodnej klasifikácie chorôb dňom 1.1.1993 (MKCH-10). (Dovtedy bola vedená v rámci kapitoly V - Duševné poruchy ako: „Výlučná, alebo prevládajúca náklonnosť k osobám toho istého pohlavia, s pohlavným stykom alebo bez neho“ – diagnóza 302.0 .) K vylúčeniu došlo pod vplyvom Americkej psychiatrickej
asociácie (APA), ktorá v roku 1973 odstránila diagnózu homosexuality z diagnostického manuálu chorôb. Viacerí
predstavitelia APA, ktorí za týmto krokom stoja dnes toto rozhodnutie nepovažujú za
správne a priznávajú jeho politické pozadie.
„Odpatologizovanie“ homosexuality sa uskutočnilo potom, čo aktivisti gay hnutí
násilne prerušili niekoľko stretnutí APA na začiatku 70. rokov 20. storočia. 1 / Tomuto
kroku nepredchádzala žiadna seriózna vedecká diskusia."
inými slovami, homosexualita bola vyškrtnutá z Medzinárodnej klasifikácie chorôb z morálnych príčin, nie vedeckých.
a nie, nijak ma to neobmedzuje, ale prekáža mi, akým smerom upadá morálka ľudí.
plno predsudkov? neviem, možno. ale s homosexuálmi vychádzam úplne normálne
a sranda, že o tolerancii vravíš ty (a tebe podobní) - toleruješ len tých, ktorí majú na vec rovnaký názor ako ty
@shiki ani jeden môj komentár nemal vyznieť urazene, nahnevane ani útočne, to nebolo mojim úmyslom ja iné názory rešpektujem, ale ostatní s iným presvedčením očividne nie tie moje
Nie, osobne proti nim nič nemám.. Je 21 storočie a každý má právo robiť si čo chce, žiť si ako chce.. A neviem to presne, ale tak podľa mňa asi nemôžu za to, že to cítia inak. A náhodou gayovia sú veľmi dobrý kamoši Lepšie rozumejú ženám a vieš, že nebudú od teba chcieť nič viac
@bentley ou jha najprv sa nauč čítať a pochopiť čo čítaš až potom komentovať.. Napísala som, že môžu byť fajn kamaráti, pretože pochopia ženy a nebudú chciet žiadny vzťah... A čo má kamarátstvo spojené s manželstvom?! Naozaj by ma to zaujímalo... Kamarátiť sa s niekym a chodiť s niekym a ešte sa s ním aj zobrať sú dve rozdielne veci..
Genesis 2:24 Preto muž opustí svojho otca i svoju matku a priľne k svojej žene a budú jedným telom.
Židom 13:4 Manželstvo všetci majte v úcte a manželské lôžko nepoškvrnené, lebo smilníkov a cudzoložníkov bude súdiť Boh.
Všetky sexuálne hriechy (napr.: sexuálna zvrátenosť, cudzoložstvo, smilstvo, homosexualita, prostitúcia, … ) sú hriechmi, pretože nespadajú do hranice sexu, ktorý je manželský. Toto jediné pravidlo bude pre nás merítkom ako rozlíšiť sexuálnu čistotu.
@mariquittka preco by to nemali rozoberat na verejnosti? predpokladam, ze ty tiez nosis na krku krizik aj ked si na verejnosti a nikoho nezaujima, ze si krestanka...
@tommyhot
som kresťan, ale s niektorými vecami cirkvi nesúhlasím, moje presvedčenie nechaj tak...ale to, že sa tvária mnohí, že sú niečo viac, a že je to rovnocenné s hetero, a pritom si myslím, že aspon raz v kútiku duše zatúžili byť hetero..a ešte tie adopcie detí
@fenoglio Niekto tu zjavne nepochopil pointu... tak to poviem inak. Zober si svoje náboženstvo a pichni sa s ním do kostola, do takýchto vecí alebo aj do politiky náboženstvo v žiadnom prípade nepatrí.
Nevadia mi gayovia sú fajn ... ale ak by sa takto správal heterák, gay, lesba, mačka, pes ... tak je mi jedno čo je zač a kú ma orientáciu ... a toto mi nan nich vadí ... aj keď ich človak má rad, vo všetkom vidia utlačovanie » www.videacesky.cz/skece/key-a-pee...
To je ako normálne? To kde žijeme?? Zobudte sa ľudia!! Ja neodsudzujem tých ľudí,ale nesúhlasím s ich správaním, a už vôbec to,aby mali sobáš a adoptovane dieťa... Veď to vychovajú ďalšieho z "nich"
@ssnehulienka a mala by byť kvoli tomu zrušená olympiáda?
A čo sa mňa týka, nie som žiadny biológ - odborník, ale v mojich očiach je homosexualita genetická odchýlka, ktorá je vrodená, takže niečo ako povaha, temperament...a okrem toho vec natoľko súkromná, že mňa do toho skutočne nič nie je. Nemám dovod takých ľudí odsudzovať, pokiaľ mne alebo niekomu inému neubližujú. V prípade adopcie detí by som ale uprednostňovala kompletné rodiny pred rodinami homosexuálnymi, rovnako ako rodinami nekompletnými.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
a kto tvrdí opak nech si ide dať urobiť lobotomiu lebo iné logické a racionálne vyriešenie jeho problému nevidím
xixi
tohto som vybavil za teba, dalsi je tvoj
nič proti gayom nemám , ale vadia mi taký čo sa prezentujú ako ten oný...ján zelenka, taký mi vadia to nepopieram
a vieš čo podľa mňa to ani nie sú ľudia, nemajú právo sa pohybovať na verejných priestranstvách
a inak čo je podľa teba normálne potom, lebo nejak netuším...
tým ale neútočím na homosexuálov, ak by mi raz syn povedal, že je gay, tak ho za to nezabijem ani nepošlem liečiť sa
žiadnemu gayovi som v živote nenadávala, nenadávam ani ľuďom s depresiou, autizmom alebo akoukoľvek inou poruchou. ani mentálne postihnutým ľuďom, ani fyzicky postihnutým ľuďom. jediné, čo tvrdím je, že aj homosexualita JE porucha a je choré tvrdiť, že nie je.
A mám proti nim niečo!!! Ich fotrovia to mohli streknuť do záchoda, nie do ich matere...... Je to biologický odpad, ktorý by mal ísť do plynu!!! A väčsina z BB kraja somnou suhlasi!!!! Robia globálny problém, a je ich plno na svete, aj tu na birdzi.... !!
Pozabíjať gayov, lezby, BI-kokotov aj vsetku takuto podobnu háved...
A obdivujem Rusov za ten zákon...
máš nejaké podklady s výskumami ktoré tvrdia že je to choroba?
tvrdíš že ti nevadia homosexuáli, ale odrazu sa ti štíti to že sa označujú za normálnych, trošku nelogické nemyslíš? Čo ti konkrétne prekáža na tom, že sa odlišná orientácia považuje za rovnocennú s heterosexuálnou? Nejak ťa to obmedzuje?
podľa môjho názoru máš vlastne plno predsudkov, tváriš sa, že voči tým osobám vskutku nemáš nič, ale vadí ti ak sa radia medzi normálnych kde pravdepodobne spadáš aj ty (ak sa vlastne nepovažuješ za nejak indisponovanú)
a ako som napísal minule, to, že do niekoho nekopneš ešte neznamená že ho aj toleruješ, a tvoj názor o normálnosti a nenormálnosti sa mi na žiadnu formu akceptácie iných nepodobá, skôr akúsi selekciu..
ja neviem, či v kamennej dobe boli alebo neboli, k podobným štatistikám som sa v živote nedostala. ty áno? na toto by som bola zvedavá ale že existuje homosexualita aj v zvieracej ríši je známy fakt. to ale nevyvracia moje tvrdenie, že ide o poruchu - myslíš, že poruchy sú čisto ľudská záležitosť? nie. pri prenatálnom vývoji sa poruchy vyskytujú bežne, ak ide o fatálne poruchy, vtedy dôjde k samovoľnému potratu.. ak je jedinec schopný prežiť a narodí sa, to nevylučuje prítomnosť poruchy (bez ohľadu na to, kedy sa prejaví)
podklady? napríklad » www.rodina.pastorbonus.sk/odbornik-homose...
" Homosexualita ako medicínska diagnóza bola vylúčená z desiatej edície Medzinárodnej klasifikácie chorôb dňom 1.1.1993 (MKCH-10). (Dovtedy bola vedená v rámci kapitoly V - Duševné poruchy ako: „Výlučná, alebo prevládajúca náklonnosť k osobám toho istého pohlavia, s pohlavným stykom alebo bez neho“ – diagnóza 302.0 .) K vylúčeniu došlo pod vplyvom Americkej psychiatrickej
asociácie (APA), ktorá v roku 1973 odstránila diagnózu homosexuality z diagnostického manuálu chorôb. Viacerí
predstavitelia APA, ktorí za týmto krokom stoja dnes toto rozhodnutie nepovažujú za
správne a priznávajú jeho politické pozadie.
„Odpatologizovanie“ homosexuality sa uskutočnilo potom, čo aktivisti gay hnutí
násilne prerušili niekoľko stretnutí APA na začiatku 70. rokov 20. storočia. 1 / Tomuto
kroku nepredchádzala žiadna seriózna vedecká diskusia."
inými slovami, homosexualita bola vyškrtnutá z Medzinárodnej klasifikácie chorôb z morálnych príčin, nie vedeckých.
a nie, nijak ma to neobmedzuje, ale prekáža mi, akým smerom upadá morálka ľudí.
plno predsudkov? neviem, možno. ale s homosexuálmi vychádzam úplne normálne
a sranda, že o tolerancii vravíš ty (a tebe podobní) - toleruješ len tých, ktorí majú na vec rovnaký názor ako ty
toto si daj do životopisu aby každý vedel s kým má dočinenia
A tu máte, nech odoženiem xenofóbov .
Židom 13:4 Manželstvo všetci majte v úcte a manželské lôžko nepoškvrnené, lebo smilníkov a cudzoložníkov bude súdiť Boh.
Všetky sexuálne hriechy (napr.: sexuálna zvrátenosť, cudzoložstvo, smilstvo, homosexualita, prostitúcia, … ) sú hriechmi, pretože nespadajú do hranice sexu, ktorý je manželský. Toto jediné pravidlo bude pre nás merítkom ako rozlíšiť sexuálnu čistotu.
som kresťan, ale s niektorými vecami cirkvi nesúhlasím, moje presvedčenie nechaj tak...ale to, že sa tvária mnohí, že sú niečo viac, a že je to rovnocenné s hetero, a pritom si myslím, že aspon raz v kútiku duše zatúžili byť hetero..a ešte tie adopcie detí
ty nemas ,,penis´´?
ja myslim ze ano, je to moj (nas) zivotny postoj
» www.videacesky.cz/skece/key-a-pee...
To je ako normálne? To kde žijeme?? Zobudte sa ľudia!! Ja neodsudzujem tých ľudí,ale nesúhlasím s ich správaním, a už vôbec to,aby mali sobáš a adoptovane dieťa... Veď to vychovajú ďalšieho z "nich"
A čo sa mňa týka, nie som žiadny biológ - odborník, ale v mojich očiach je homosexualita genetická odchýlka, ktorá je vrodená, takže niečo ako povaha, temperament...a okrem toho vec natoľko súkromná, že mňa do toho skutočne nič nie je. Nemám dovod takých ľudí odsudzovať, pokiaľ mne alebo niekomu inému neubližujú. V prípade adopcie detí by som ale uprednostňovala kompletné rodiny pred rodinami homosexuálnymi, rovnako ako rodinami nekompletnými.