asi nie...dokonca aj teraz, ked mi je dost na trt, si uvedomujem, ze su v nom take hodnotne veci, ze ako "ubohy" by som ho nemohol charakterizovat. akurat ja som mozno ubohy
Vzdy si poviem ze niekde 20rocni chalani nemaju co pit , maju odpalene nohy od min , robia v bani za rozok , alebu su na voziku , nemaju rodicov , ja mam perfektne zdravie , kondiciu, rodinu a aj pit a jest je zatial co tak sa nemam co stazovat.
take chvile mam casto stale premyslam o veciach ktore som mohol spravit inak, ako sa mozem zmenit aby som bol lepsi... stale ma nahanaju spomienky na ktore chcem a zaroven ani nechcem zabudnut... cele je to kontraproduktivne... skoda ze sa nejako nedaju zmazat spomienky... potom by som ani nevedel ze som si nieco nechal vymazat...
... ale na druhej strane... nenecham sa nicim zlomit a pojdem dalej... where no man has gone before... podla moznosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
... ale na druhej strane... nenecham sa nicim zlomit a pojdem dalej... where no man has gone before... podla moznosti
1. pocit, ze moj zivot je ubohy
2. pruser, ktory treba co najskor vyriesit
a snazim sa mysliet skor dobuducna
v akokoľvek hroznej situácií som, prídavné meno úbohý mi na opis nesedí
ja si nemyslím, že jestvuje človek, ktorého život je úbohý.........