Máte niekoho, kto bol kedysi vašim dobrým kamarátom, ale zistili ste, že je to falošný idiot?
A teraz takto klame aj vašich terajších kamarátov? Čo by ste mu urobili? Môj názor je ten, že by už konečne mala pochopiť, nech sa stará len do svojich vecí.. Takže prosím nejaké rady, ak ste zažili alebo zažívate niečo podobné Podľa možností sa zdr
zazil to uz kazdy...aj ja a nie raz...je to uplne normalne...prave preto si treba dobre premysliet ze komu doverovat a komu nie...a v konecnom dosledku ci uz to bude teraz alebo neskor, aj tak prides na to ze mozes doverovat jedine sebe samej...
No..teraz už ho ,,nemám,, =D a som rada...aj keď teraz chce väčšinu našich spoločných kamarátov poštvať proti mne...a doslova si ich privlastniť...Oni sa nedajú =D Pretože vedia čo je to za beštiu...Ale s tým, že sa jej boja povedať to čo si o nej myslia, ja nič nezrobím...možno sa odvážia Ja som jej svoj názor na ňu povedala a naše dlhoročné kamarátstvo sa rozpadlo...A musím povedať že mi to tak vyhovuje =D Nemusím teraz počúvať jej sprosté narážky a ponižujúce komentáre.....A to stačilo povedať len svoj názor
vies ze ani nie? so vsetkymi sa rozpravam aj napriek tomu vsetkemu, co sa stalo, neulibizi len oni mne ale aj ja im... a bolo by mi strasne luto ukoncit priatelstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
naučil som sa neveriť nikomu
resp. nik nebol taka kurva ako opisujes
inak si ludi nepustam k telu
ja som urobila to isté (a jeden prípad je veľmi čerstvý)-> totálne odignorovať!
no čo ma teší ... tak poniektorí o ktorých som si myslela,že sú idioti nakoniec boli-sú fest dobrí kamaráti
filip