existujú iba prípravky na kučeravé vlasy, ale myslím, že to je skôr už na samotný tvar kučier a nie na to, aby boli vlasy viac kučeravé... ale mohla by si skúsiť nejaký dobrý šampón na objem, to by mohlo aspoň trochu pomôcť
No tak trvala to isti... Lenze v kuceraveni je problem s tym, ze tie kucery si nedokazes "nadstavit" presne take ake chces... V hlave mozes mat nejaku predstavu ako budes skvele vyzerat, no nakoniec z toho vyjde nieco taketo : » www.google.sk/imgres?imgurl=h...
poznám super tutovný recept... sadni si do vane, fén zapni do zásuvky a pusti fén do vody... budeš mať také brčkavé vlasy, že až
sorry... bol to nevhodný žart... ja mám tiež vlnisté, ale keď ich chcem mať viac vlnisté alebo chcem mať jemné brčky, na noc si zaplatiem frandúzsky vrkoč či ako sa to volá.
skus toto ... je to sice trocha drahsia zalezitost, ale funguje ... je to gel na vlasy v spreji, ked si to das na vlasy, musis si ich este rukoami tak akoze pokrcit, aby sa ti skuceravili ... ale necakaj od toho nejake extra zazraky ... z rovnych vlasov to kucerave neurobi ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
na toto to natacaj
..kvak..
nie nie ale rad by som
to ma napadlo lebo na to sa zvyknu vlasi namotavat tak mozno by sa to dalo patentovat
..kvak..
alebo @8 presne tak!
sorry... bol to nevhodný žart... ja mám tiež vlnisté, ale keď ich chcem mať viac vlnisté alebo chcem mať jemné brčky, na noc si zaplatiem frandúzsky vrkoč či ako sa to volá.
skus toto ... je to sice trocha drahsia zalezitost, ale funguje ... je to gel na vlasy v spreji, ked si to das na vlasy, musis si ich este rukoami tak akoze pokrcit, aby sa ti skuceravili ... ale necakaj od toho nejake extra zazraky ... z rovnych vlasov to kucerave neurobi ...