Máte niekto skúsenosti s farbami značky Directions a Manic Panic ??
Chcela by som si kúpiť farbu značky Directions alebo Manic Panic len neviem či sú naozaj také kvalitné a mám vlasy dlhšie než po plecia či mám teda kupiť 2 farby hneď ?!
Directions kupujem ... ale mám dúhové vlasy, čiže s každej farby miniem len časť, nikdy som nedala že jednu celú farbu naraz na vlasy ... chytá to len na zosvetlené vlasy, preto si vždy vlasy úplne vybielim a až potom dám... krásne farby sú to ale vydrží to nie moc dlho :/ ... teda podľa toho ako často si umývaš vlasy a akú farbu kupuješ... napríklad zelená je na prvýkrát úplne krásna a po prvom umytí už iný odtieň... a po takých 5 umytiach už "zmizne" :/ ale ružová a fialová držia super,, modrá tiež ... tieto farby vlasy moc neničia, keďže sú to gélovky... ale tá cena... no nwm mne sa to zdá až príliš drahé, pretože kvalita by mala byť vyššia vzhľadom na tú cenu... to je asi tak všetko, čo by som k tejto značke povedala
Manic Panic som nikdy nepoužila a ani neplánujem (cena ešte vyššia ako Directions a žiadny veľký rozdiel tam že vraj nie je, takže tak
8@ dakujem pomohla si mi ja chcem fialovú mám dojem že ružová to nie je moc moje ale tá fialová nno tak si ju asi objednám sa tešíma zvedavá a umývať si vlasy musím každy deň bohužial no z tej ceny som tiež bola taká prekvapená musím kúpiť 2 ked že mám dlhšie vlasy tiež sa naklanam ku značke directions moc velký dík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Hlavne nezabudni na to, že si musíš vlasy čo najviac vybieliť, aby to vôbec chytilo
Manic Panic som nikdy nepoužila a ani neplánujem (cena ešte vyššia ako Directions a žiadny veľký rozdiel tam že vraj nie je, takže tak