Diskusia pre tých, ktorí navštevujú stránku Deviantart.com. Máte nejakého obľúbeného "devianta", ktorého diela chodievate do jeho galérie pravidelne obdivovať? Talentovaných autorov je tam viac ako neúrekom, takže je z čoho vyberať. Dajte nejaký tip na
@hoperpohroma Sakimichan sledujem už takmer 5 rokov a jej obrázky ma neprestanú nikdy, fakt nikdy udivovať dokázala úžasne kresliť už v tak nízkom veku... veľká závisť
» squidbiscuit.deviantart.com/... ~ umCH teda kým sa nezaCHala srať s MarveláCHkymi sraCHkami a venovala sa CHomestuCHku (umCH a vo mne vypudila divný fetisCH)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» ophelia-overdose.deviantart.com/...
@matta308 kukla som si tú modelku a má úplne úžasný štýl
@arysk galéria Gloom82 je úplne úžasná a Mufanza ďalší Slovák a ešte dosť talent ďakujem moc za tip
» squidbiscuit.deviantart.com/... ~ umCH teda kým sa nezaCHala srať s MarveláCHkymi sraCHkami a venovala sa CHomestuCHku (umCH a vo mne vypudila divný fetisCH)
» cantdenyilovethatguy.deviantart.com/... ~ milujem jej FF~ky oni sú proste sladké >x3
» blackstorm.deviantart.com/... ~ yo mám ju fu~CHt rada ona bola tá CHo ma dokopala kresliť aj keď som to vzdávala >xD
» fyre-flye.deviantart.com/... ~ umCH Lauren je Lauren >xD
Ale aj tak >xD
» pony-untastic.deviantart.com/... ~ milujem sa najviaCH lebo keby neexistujem neviem milovať CHoreuvedené podivné individuá >xD
Ale dosť som iCH neuviedla bo na slasCHoCH fiCHím skôr na tumblr než na dA >xD
Jaimelbarra,lullusmassacre,gokturkayan
@bejak