Zalezi, ci mam mobil pri sebe...totiz, raz som paradoxne isiel pre mobil do predajne a cestou som sa zasekol vo vytahu...stravil som tam cez 45 min. kym ma niekto zacul vykrikovat, pricom som sa este pokusal uvolnit tzv. packu, ktora je tam na vyrazanie dveri, ale bola moc vysoko, kedze som bol na medziposchodi
@dzulii6 ja som sa trepala ku kamaratke peši na ôsme a nakoniec som zistila,že maju zamknuté dvere v panelaku zo schodov do chodby..takže som musela zisť dole a musela po mňa ísť kamaratka dolu
Neznášam výťahy... radšej si vyšliapem 12 poschodí, ako keby som mala vôjsť sama do výťahu... Na druhej strane keď ma prinútia okolnosti, tak už do neho nastúpim, ale dosť vtedy trpnem Ktovie prečo mám taký strach z výťahov... lebo z iných uzavretých priestorov strach nemám..ale výťahy? Brrrrrrrrr
Neviem či by som sa bál zrovná veľkých výťahov máme celkom priestrané my a dobré sú ale keby som sa bál aj tak by som ním šiel každý deň nebudem predsa ľšapať poschodoch so školskou taškou
z vytahov nemam strach.mozno tak v tych otvorenych vytahoch bez dveri."páter noster" alebo tak nejak sa to prezyva.a aj to iba vtedy keby v nom mam ostat a nechat sa previezt vrchom kedze on nezastavuje ale ide v jednom kuse.tak tam hore by som sa asi bal keby som videl vsetky tie ozubdene kola ci co to tam vraj je
ale stiesnene problemy mi az tak problemy nerobia pokial nie su extremne stiesnene ako kyslikova komora do ktorej musi clovek vliezt na hyperbarickej oxygenoterapii.hnus.a vydrzat tam nieco okolo hodiny...
No tak ja neviem, ked´ma raz vtiahol kamarát do výťahu tak som mu tam aj hubu rozbil a ani som si nevšimol že som vo výtahu =D no výťahy nemám v láske ale ked ma nútia okolnosti tak idem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale stiesnene problemy mi az tak problemy nerobia pokial nie su extremne stiesnene ako kyslikova komora do ktorej musi clovek vliezt na hyperbarickej oxygenoterapii.hnus.a vydrzat tam nieco okolo hodiny...