@momoglamorous No kym ja tie nechty vidim a nazor si mozem utvorit z dokonceneho celeho "diela", ty vravis o vyseku fotky v pyzame, cize nie, nie je to to iste
@trdelniiiq ty mozes hovno hodnotit, lebo nie si dizajner, nezaujimas sa o nechty, malovat s lakmi nevies, tvoj nazor ma nulovu hodnotu a je absolutne irelevatnty
ty aj kebyze si uz na seba nieco das, stale to bude mat efekt ako na avatare
@momoglamorous ak to prezentujes ako umenie a je to urcene aj sirsej verejnosti, dokonca v tomto pripade aj na bezne nosenie a pritom respektujes len nazor uzkej skupiny ludi (v tvojom pripade tusim len tych ktori ti pritakavaju) tak sa necuduj ze ta tu maju za namyslenu kravu s ktorou uz asi ani nema zmysel sa hadat
kebyze hodnotis stylom "nepaci sa mi to a ani neviem preco" vtedy by som ho ako nulovy brat mohol, inac by som nemal ak ovsem nechcem byt za kazdu cenu jebnuty
tusim tommyhot ktory robi webdesign a ma v zakladnych pravidlach designu ako takeho prehlad ti pisal ktore farby sa spolu absolutne nehodia a podobne fakticke pripomienky a ty si mu napisala ze su to kraviny lebo nerobi nechty a ze ludom z YT sa to paci, toto je kokotizmus a zadubenost
@etelnair ani nie, lebo jeho web dizajn musi byt zjavne prisnejsi a konkretne nepovedal, co mi neladi...pre mna nie je pravda, ze fialova neladi so zelenou atd...v nechtovom dizajne je vsetko povolene
ja si viem priznat aj tie, ktore mi vysli menej a ktore lepsie
no je asi logicke, ze dam viac na nazor ludi, ktori sami robia nechty, alebo sa aspon o to zaujimaju, taki ludia mi este ani jednu kritiku nepovedali, aj ked z ich strany je to aspon konstruktivne a nedam na nazory kktov z birdzu
@momoglamorous a v com konkretne je to nekonstruktivne od kktov z birdzu? podla teba, clovek, ktory sa nevenuje malovaniu nechtov, toho kritika je neopodstatnena, nekonstruktivna a nema k tomu co povedat? to potom k takej la joconde nech sa verejnost radsej ani nevyjadruje, pretoze 98% z nich v zivote nemalovalo a ani malovat nebude..podobne ako vravel tommyhot, je jedno aky dizajn robis, vsade mas urcite, viac ci menej pritomne pravidla a uprimne, a so vsetkou pokorou ti mozem povedat, ze tak nadzabat farby na seba dokazem aj ja..umenie je nieco uplne ine..a ak to svoje za umenie aj povazujes, ako normalny clovek by si mala prijat fakt, ze nie kazdemu sa pacit bude.. lenze to by si potom nemohla byt zadubena a za spravny povazovat jedine nazor svoj, a tych par ludi, co ti masturbuju ego
jedna pekna veta tu raz bola povedana na birdzi : "Nemusim uvarit lepsi puding, aby som nemohol povedat, ze ten tvoj mi nechutil/bol zly."
sebareflexia 0, sebakritika 0
dopici ja normalne idem najst teraz nejakeho dizajnera nechtov a schvalne mu prilepim o ksicht tvoje vytvory, a ked povie, ze to je dobre, tak sa obesim rovno asi a zapalim simultanne
@momoglamorous "v nechtovom dizajne je vsetko povolene" je sprosty alibizmus a ladenie farieb nie je az tak subjektivna zalezitost ako sa zda tebe o__O
no tomu tak verim ze ta ich kritika je konstruktivna a zaroven ti vzdy vsetko len chvalia
btw pozrel som jeden tvoj novy nechtovy tutorial nahodny a este jeden trosku starsieho data, komenty ako "I love it, and luv the music also LOL" "this should have waaaaay more views!! " a vsetky ostatne nesuce sa v podobnom duchu su isto fundovane nazory prvotriednych nechtovych dizajnerov, skoda ze ziadne ine som tam nenasiel (ak neratam srdcervuce pribehy o tom ako im matka kupila iny odtien laku na nechty ako si zaziadali)
zaroven sa mi paci ze mas pre istotu vypnute likes/dislikes, nepremazavas si nahodou este aj tie komenty ty youtube queen?
@trdelniiiq ze v com? zase to mam opakovat, ze vy nie ste ziadny nechtari (ach)
v nechtovom dizajne nemas pravidla, mozes na ne namalovat vsetko aj o kazdy nech si retaz zavesit
ty povies nadzabat, ale ja malujem precizne...nemyl si pojem pouzit 5 farieb a nieco na seba "nadzabat"
toto je nadzabane, neprecizne a hnusne:
su tam uplne nerovne rozmazane tahy a neocistena kozicka okolo nechtov
a neviem, co je na tomto nadzabane, ked este aj farby spolu ladia, na francuzkej manikure je vidiet prechod medzi bananovou a marhulovou
ja viem, ze sa to kazdemu nemusi pacit, ale ked to niekto nazve hnusnym a sam take nieco nevie a chvali nieco ovela horsie, tak ten je subjektivny a bezhodnotny
@momoglamorous rovnaky crap ako prvy obrazok, je i to dalsie.. nemusim denne natierat 30 parov ruk a noh, aby som dokazal zhodnotit, co je na tom zle.. vezmime si len tie farby, ktore su tam uplne odveci, ruzova, zlta, oranzova, trblietky, lupene kvetov, kde jeden je vacsi od druheho, daleko, ci blizsie k stredu a podobne..zhodou okolnosti vdaka frajerke poznam jednu "nechtarku", ktora ma obcas aj 2 mesiace dopredu naobjednanych ludi, a opytam sa i jej na nazor, co si o tom mysli..a podobne ako @n0w , ak z toho spadne na zadok a povie, ze je to krasa, tak rovno na tom mieste spacham seppuku
@etelnair vies, keby s aim to napriklad nepacilo, tak by napisali, co mam zmenit a co mozem vylepsit a nepisali by, ze je to husne tomu sa proste hovori inteligencia
ja nemozem za povahu komentujucich ludi a ich styl pisania...1/2 co z nich komentuje nemusia robit nutne dizajn, ale proste sa im to paci a zaujimaju sa celkovo o dizajny na nechtoch
komenty mazat by bolo trapne, ved sa pozri, mozno najdes aj negativny od nejakeho zavistlivca pisany tvojim stylom, pokial to nie je konstruktivna kritika, tak ma to ani na YT nezaujima
nie na kazdom videu mam vypnuty like/dislike a viem preco ho vypinam, poznala som osobu, ktora mala viac uctov a kazde moje video z hora nadol dislajkla a ja si nebudem nechavat subjektivnost hodnotenia (ach)
a ked sa pozres na najviac lajkovane video tak more je nejakych 116 lajkov na 17 dislajkov a viac pozitivnych komentov, takze aj to o niecom svedci
@trdelniiiq no tak na tomto, co si napisal sa musim strasne smiat
ked to je nechtarka, ktore robi nechty typu, ake si poslal na ten jeden stav, tak sa ani pytat nemusis...gelovy dizajn nie je dizajn, lebo nepracuju s lakmi, ale s gelmi a to je ina kategoria a vsetkcy ich dizajny su na jedno kopyto
každý farebný odtieň sa dá zladiť z akýmkoľvek iným odtieňom, osobne viem že nezáleží na farbách ktoré použiješ, záleží len na tom v akom množstve ich použiješ a predovšetkým ako ich zosúladíš v bode stretu... aj keď zpravidla vyzerajú takto zladené farby extravagantne...
holka v Nail Art-e si váždne talentovaná, ak by som bol dievča normálne by som si nevedel vybrať...všetky sú super... s týmto ti už stačí iba zabezpečiť pravidelnú klientelu o ktorú myslím že nebudeš mať núdzu, keď uvidia tvoju prácu a hotovo, zarábaš... no ako ťa pozná to už dávno vieš...
ako laik a v tomto smere neprofesional mam (a myslim ze aj vsetci ostatni v takomto postaveni) najobjektivnejsi nazor co je/nieje pekne, co je kvalitna praca a co je samozvane umenie
podla mna taketo nieco je fakt ze popici, ked sa bavime o nechtoch
aj ked vsetko su to veci maximalne neprakticke, ale aspon to niesu len nakvapkane bodky na nejakom zasratom backgrounde
a mala uloha do eteru birdzu, najdite medzi obrazkami vytvor tuna slecny glamorous!
@momoglamorous z toho, ze piestik mas vsade rovnako velky a na vsetkych 5 nechtoch ulozeny na rovnakom mieste..no lupene mas na kazdom jednom inac velke a v rozlicnej dialke ulozene od piestika prec..ak toto nazyvas fantaziou, ok then
@momoglamorous ja sa uz k tebe nejdem vyjadrovat hlavne kvoli tomuto tvojmu postoju, tebe nema zmysel vysvetlovat nic, vacsiu picu som nestretol uz davno, sebareflexia a schopnost nieco si pripustit alebo sa nad tym aspon zamysliet uplne uletela, radsej sa pojdem rozpravat s brokolicou
@rollo111 ja si tiez myslim to iste, napriklad v tomto dizajne je pouzitych asi 6 farieb a vyzera to uzasne a ta zena je to v tom dobra! ved sme mladi, treba byt farebnym!
a dakujem nehovorim, ze vsetky su super, niektore sa mozu pacit viac aj menej inym
klientela by sa nasla, aj sa uz veru nasla, len skoda, ze nechcem pracovat s gelom, lebo ludia sa vacsinnou stazuju na ich zlu kvalitu nechtov, ale aj to mozno neskor vyriesim
@majo ten moj dizajn, ktory si vybral, sa nepaci ani mne, takze tak..kazdy ma svoje menej podarene veci a vybrat tuto vec a hodnotit ju ako celu tvorbu je ubohe...a z tych nechtov, co si poslal s ami pacia tie posledne, tie druhe su moc gelove a neprirodzene, sice nie su skarede
@side3 vravim, ze som laik ale kebyze som zenska a hentaky mixer mi spravi pani dizajnerka na prstoch tak ju asi poslem na chirurgiu nech jej tie jej strhnu -.- just opinion, ale ked sa s niecim TAK chvalim, mohlo by to vypadat profesionalne (ako potencialny konzument mam v pazi kolko je za tym roboty, vidim vysledok)
inak pozeram tie fotky na fb a smejem sa na tych kvazi priveskoch na nechtoch,mozem sa opytat ake zamestnanie a prakticke vyuzitie ruk ma zena ktora ma hento v nechtoch?
@fxx a v com by mi to malo podla mna branit? sice piercing som nemala dlho a teraz mam kratsie nechty, ale napriklad aj volejbal som mohla hrat v pohode a nikdy sa mi necht nezlomil a umyvat riad tiez neni problem, lebo aj tak pouzivam rukavice uz len kvoli suchym rukam
nechapem, co je na tom neprakticke? ze zoberiem nieco do ruky a nebudem to vediet drzat kvoli nalakovanych nechtom?
Nechapem, preco ju tu vsetci zjebavate. Ked sa pozriete na moderne vytvarne umenie, najdete vela obrazov s rozne skombinovanymi farbami a celkovy vysledok je nielen efektny, ale aj hodnotny. Preco by to teda malo byt v nechtovom dizajne ine?
veeeeela farieb snazim sa vyhybat vsetkemu ciernemu a momentalne su to vsetky pastelove kombinacie lebo spolu vyzeraju supr a tak pekne sviezo. a osobnou srdckovkou je farba mint : )
@mcvpn lenze ju tu zjebavate za nechty a nie za to aka je. Ako sa niektori vyjadrili, nepaci sa im jej styl robenia nechtov, hlavne co sa tyka kombinacie farieb, a zhadzuju jej pracu. A ako som uz pisal, aj niektore obrazy maju rozne farebne kombinacie, a su to umelecke diela, tak preco by to malo na nechtoch vadit? Nech ukazu oni svoje vytvory a mozeme porovnat. Ja ju poznam uz dost dlho a mozem potvrdit, co hovori, ze je velmi vela ludi, ktorym sa jej navrhy pacia. A co sa tyka toho, aka je, tak mozno je povysenecka, ale zdravo povysenecka. Aby si ju pochopila, musis ju poznat. Je to fajn baba, takych vela nie je. A urazat niekoho, koho ani nepoznam je podla mna ubohost. Co sa tyka sebakritiky, je sebakriticka. Vie zhodnotit objektivne, ktore vytvory sa jej podarili a ktore nie. A povedz mi, ktory chalan rozumie nechtom? Ak sa mi nieco paci, tak pochvalim, ak nie, napisem preco. Ale nebudem nikoho urazat, ani kritizovat nieco, co si kritiku nezasluzi. Kazdy ma iny vkus a to treba tolerovat. Mne sa moze pacit nieco ine ako tebe, ale nebudem ta nasilu presviedcat, ze to, co robis, je zle len preto, lebo mne sa to nepaci...
1. ja ju tu nezjebávam ani neurážam, i keď sa mi to nejako nepáči
2. nemusím vedieť hrať a spievať lepšie ako Jonas Brothers, aby som povedala, že je to sračka
3. je pekné, že sa ako kamarát zastaneš, ale skús byť objektívny
4. zdravo povýšenecká? a potom sa čudujeme, že svet ide do sračiek, keď povýšeneckosť môže byť zdravá
5. prepáč, ale nepoznám chalanov nechtových dizajnérov či lakovačov, či ako to nazvať, len jedného kaderníka som mal známeho, ale to neznamená, že to niekto nemôže skritizovať
6. "Kazdy ma iny vkus a to treba tolerovat." len tá tolerancia by mohla byť na oboch stranách
taky normalny skazdej farby nieco alenie uplen farbene asi len take tri farby tam su najcastejsie vyskytovanev mojom satniku ato biela cierna a taak zeleno modra
@mcvpn ja nehovorim, ze ju zjebavas ty, myslel som to vseobecne. A nezastavam sa jej preto, lebo sme kamarati. Mne ked sa nieco nepaci, tak jej to poviem a dokazem ju aj zkritizovat, ale to by ti vedela povedaj aj ona sama. To s tymi chalanmi som myslel tak, ze kedze pochybujem, ze by si davali robit nechty, nechapem, preco pisu, ze su to sracky. Niekomu sa to paci, niekomu nie. Vela bab si u nej dalo robit nechty a boli spokojne, pacilo sa im to. Zdravo povysenecka sa mysli to, ze sa nepodcenuje, a kedze sa tomu venuje, ma pravo vyjadrit svoj nazor aj ked ho ostatni nechcu akceptovat. Preco by mala pisat, aka je zla dizajnerka a ako s vami suhlasi, ked na jej adresu ide viacej pozityvnych reakcii? To je podla teba povysovanie? Chapem, ze ma aj nepodarky a ako sa sama vyjadrila, je si toho vedoma. Ale nebudem podla par nevydarenych kuskoch posudzovat celu jej tvorbu. Najma nie vtedy, ak ja sam nic lepsie vykuzlit neviem...!
@vladqog hlavny dovod, preco sme sa do nej trocha obuli nespociva v nechtoch, ale v niecom uplne inom, no zial, admin tu diskusiu zmazal..ale skus si pozriet stavy etelnair-a a najdi si tam, co hovorila o svojich "kamaratoch" a podobne..
@trdelniiiq on ten stav uz videl a dobre vie rozlisit,ked poviem kamarati,lebo nie su kamosi ako kamosi,on dobre vie za koho ho povazujem a myslim , ze nazor niekoho z birdz mu bude asi ukradnuty
zbožňujem zelenú hnedú sivú a takéto šedé farby ale letné veci mám farebnejšie mám veľa pestrých šiat a podobne ale preferujem šedé farby páči sa mi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
a zbytok skoro nenosím
...asi 50 procent tvorí čierna a ostatné sú iné farby.
a to ze urazis moj diazjn z neho sracku nerobi...zase mi ho iba chvalili na YT a chodili komenty, tak neviem, o co sa snazis
aj pocas toho, ako si odpisoval chodili
ty aj kebyze si uz na seba nieco das, stale to bude mat efekt ako na avatare
lebo jeho nazor je rovnako relevantny (oblubene slovo tusim) ako nazor tvojich samozvanych dizajnerov z youtube
a clovek moze mat zaroven vkus a aj sibnuty avatar z recesie
takze neviem, o akej relevantnosti hovoris
kebyze hodnotis stylom "nepaci sa mi to a ani neviem preco" vtedy by som ho ako nulovy brat mohol, inac by som nemal ak ovsem nechcem byt za kazdu cenu jebnuty
tusim tommyhot ktory robi webdesign a ma v zakladnych pravidlach designu ako takeho prehlad ti pisal ktore farby sa spolu absolutne nehodia a podobne fakticke pripomienky a ty si mu napisala ze su to kraviny lebo nerobi nechty a ze ludom z YT sa to paci, toto je kokotizmus a zadubenost
ja si viem priznat aj tie, ktore mi vysli menej a ktore lepsie
no je asi logicke, ze dam viac na nazor ludi, ktori sami robia nechty, alebo sa aspon o to zaujimaju, taki ludia mi este ani jednu kritiku nepovedali, aj ked z ich strany je to aspon konstruktivne a nedam na nazory kktov z birdzu
jedna pekna veta tu raz bola povedana na birdzi : "Nemusim uvarit lepsi puding, aby som nemohol povedat, ze ten tvoj mi nechutil/bol zly."
sebareflexia 0, sebakritika 0
dopici ja normalne idem najst teraz nejakeho dizajnera nechtov a schvalne mu prilepim o ksicht tvoje vytvory, a ked povie, ze to je dobre, tak sa obesim rovno asi a zapalim simultanne
no tomu tak verim ze ta ich kritika je konstruktivna a zaroven ti vzdy vsetko len chvalia
btw pozrel som jeden tvoj novy nechtovy tutorial nahodny a este jeden trosku starsieho data, komenty ako "I love it, and luv the music also LOL" "this should have waaaaay more views!! " a vsetky ostatne nesuce sa v podobnom duchu su isto fundovane nazory prvotriednych nechtovych dizajnerov, skoda ze ziadne ine som tam nenasiel (ak neratam srdcervuce pribehy o tom ako im matka kupila iny odtien laku na nechty ako si zaziadali)
zaroven sa mi paci ze mas pre istotu vypnute likes/dislikes, nepremazavas si nahodou este aj tie komenty ty youtube queen?
v nechtovom dizajne nemas pravidla, mozes na ne namalovat vsetko aj o kazdy nech si retaz zavesit
ty povies nadzabat, ale ja malujem precizne...nemyl si pojem pouzit 5 farieb a nieco na seba "nadzabat"
toto je nadzabane, neprecizne a hnusne:
su tam uplne nerovne rozmazane tahy a neocistena kozicka okolo nechtov
a neviem, co je na tomto nadzabane, ked este aj farby spolu ladia, na francuzkej manikure je vidiet prechod medzi bananovou a marhulovou
ja viem, ze sa to kazdemu nemusi pacit, ale ked to niekto nazve hnusnym a sam take nieco nevie a chvali nieco ovela horsie, tak ten je subjektivny a bezhodnotny
ja nemozem za povahu komentujucich ludi a ich styl pisania...1/2 co z nich komentuje nemusia robit nutne dizajn, ale proste sa im to paci a zaujimaju sa celkovo o dizajny na nechtoch
komenty mazat by bolo trapne, ved sa pozri, mozno najdes aj negativny od nejakeho zavistlivca pisany tvojim stylom, pokial to nie je konstruktivna kritika, tak ma to ani na YT nezaujima
nie na kazdom videu mam vypnuty like/dislike a viem preco ho vypinam, poznala som osobu, ktora mala viac uctov a kazde moje video z hora nadol dislajkla a ja si nebudem nechavat subjektivnost hodnotenia (ach)
a ked sa pozres na najviac lajkovane video tak more je nejakych 116 lajkov na 17 dislajkov a viac pozitivnych komentov, takze aj to o niecom svedci
ked to je nechtarka, ktore robi nechty typu, ake si poslal na ten jeden stav, tak sa ani pytat nemusis...gelovy dizajn nie je dizajn, lebo nepracuju s lakmi, ale s gelmi a to je ina kategoria a vsetkcy ich dizajny su na jedno kopyto
niekore dizajny su take, kde je zamerne kazdy nech iny...asi ti chyba ku vkusu aj fantazia
nezabudnu to tu nakoniec cele uzavriet tym ze mame komplexy lebo sami sme neuspesni a niecim ako haters gonna hate
každý farebný odtieň sa dá zladiť z akýmkoľvek iným odtieňom, osobne viem že nezáleží na farbách ktoré použiješ, záleží len na tom v akom množstve ich použiješ a predovšetkým ako ich zosúladíš v bode stretu... aj keď zpravidla vyzerajú takto zladené farby extravagantne...
@momoglamorous
holka v Nail Art-e si váždne talentovaná, ak by som bol dievča normálne by som si nevedel vybrať...všetky sú super... s týmto ti už stačí iba zabezpečiť pravidelnú klientelu o ktorú myslím že nebudeš mať núdzu, keď uvidia tvoju prácu a hotovo, zarábaš... no ako ťa pozná to už dávno vieš...
kokotizmus v najcistejsej podobe
vidis, aj si si sam odpovedal
podla mna taketo nieco je fakt ze popici, ked sa bavime o nechtoch
aj ked vsetko su to veci maximalne neprakticke, ale aspon to niesu len nakvapkane bodky na nejakom zasratom backgrounde
a mala uloha do eteru birdzu, najdite medzi obrazkami vytvor tuna slecny glamorous!
a dakujem nehovorim, ze vsetky su super, niektore sa mozu pacit viac aj menej inym
klientela by sa nasla, aj sa uz veru nasla, len skoda, ze nechcem pracovat s gelom, lebo ludia sa vacsinnou stazuju na ich zlu kvalitu nechtov, ale aj to mozno neskor vyriesim
a plati to nie len pre blbe nechty
@momoglamorous áno, mne sa to páčilo
» goo.gl/YJU7e...
» goo.gl/qA0Jz...
nechapem, co je na tom neprakticke? ze zoberiem nieco do ruky a nebudem to vediet drzat kvoli nalakovanych nechtom?
Pár červených.
A potom iné. Ale tých je málo.
1. ja ju tu nezjebávam ani neurážam, i keď sa mi to nejako nepáči
2. nemusím vedieť hrať a spievať lepšie ako Jonas Brothers, aby som povedala, že je to sračka
3. je pekné, že sa ako kamarát zastaneš, ale skús byť objektívny
4. zdravo povýšenecká? a potom sa čudujeme, že svet ide do sračiek, keď povýšeneckosť môže byť zdravá
5. prepáč, ale nepoznám chalanov nechtových dizajnérov či lakovačov, či ako to nazvať, len jedného kaderníka som mal známeho, ale to neznamená, že to niekto nemôže skritizovať
6. "Kazdy ma iny vkus a to treba tolerovat." len tá tolerancia by mohla byť na oboch stranách