Nie, nikdy som ani nemal... Ani v čase, keď som mal "násť"... čím som starší je v mojej cimre čím ďalej tým menej miesta, teda fčuľ ani veľmi neviem, kam by som si taký plagát nalepil... A ešte väčšou záhadou mi je, čo by na ňom malo byť? Kocúr? Ee...veď po byte mi behajú štyria živí, neobrázkoví...hoc každý z nich je ako obrázok... A stými je väčšia psina, ako s plagátoidným kočkošom...
mala som kedysi xD najprv to začalo plagátmi z prvej superstar a kamaráta, potom som dostala nejaký záchvat celé som to ztrhla zo stien a nalepila si namiesto toho plágáty psov a mačiak ..ale teraz už nemám na stenách žiadne plagáty, nepáči sa mi t
no mala som ked som mala asi 10 rokov ale teraz mám už iba na skriniach a tú stenu kde boli plagáty som dala vymaľovať na žlto a vytapetovala som ju s tapetou čo vyzerá ako ružový kožúšok a na dotyk je veľmi príjemná až nato že z nej vypadávajú tie vlasy
plus všetky vstupenky na hokey, čo som si volakedy a aj teraz kúpila... a fotku Zdena Cháru z podpisom... nemohla som odolať tú foto nepricapiť nad postel...
kedysi, v období ťažkej puberty som nemala na stene kusok voľného miesta, všade boli temné metalové plagáty teraz som to obmedzila len na tri, aj to sú skôr obrazy - Pulp Fiction, Beats Antique a slečnu Monroe
Nie, veď to je hrozné. Aj keď je pravda, že keď som mala asi 13 tak som mala polepenú celú stenu nad posteľou , až raz v noci to na mňa spadlo, vyľakalo na smrť a asi som dostala rozum. ..Páčia sa mi však maľby na stene.
Kedysi som mala jeden úzky výklenok v rohu izby polepený kadečím, ale odkedy som sa presťahovala do garáže, nemám žiadne plagáty. Len jednu veľkú maľbu dredatého Boba a na tajnajnejšom mieste malú rybičku nakreslenú fixkou
Ale na chalupe sme si polepili všetky štyri steny izby plagátmi, vyzeralo to strašne super, ale museli sme to zrušiť :/
Keď som bola menšia, mávala som polepené steny, to muselo byť Najprv vtedajšie hviezdy ako Kelly Family, Gil, Backstreet Boys, Spice Girls... Potom prišla prvá Superstar, No Name... Teraz mám na dverách jedného futbalistu, a keby som aj nejaké plagáty chcela, tak také nezoženiem, čiže smola. A už sa mi to do izby nehodí.
plagáty z najlegendárnejších akcií, ktoré som robila. nasratých snehuliakov, rytmusa, všetky reggae party, začiatok konca v randali, rytmusa a posledné UGčko (ale tie plagáty sú pre mňa záhada, fakt neviem, ako sa ich ku mne dostalo cca 50 . a nedávno mi prišiel veliký trainspotting, rozmýšľam, že sa buchnem po vačku a dám si ho zarámovať, najviac na svete sa z neho teším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Chuchvalec
Kiss Revival s podpismi
.. väčšinou sú to síce puzzle..
U tatka nemám vobec (tam mám nádherne kriklavo zelené steny tak si ich nebudem ničiť)
A na intri toho mám dosť na stenách polepené
ale u seba mám obrazy na stene.
Ale na chalupe sme si polepili všetky štyri steny izby plagátmi, vyzeralo to strašne super, ale museli sme to zrušiť :/
Tak som si zaobstarala veľkú nástenku, ale nič moc O.o chcelo by to väčšiu, meter krát meter je žalostne málo.
Ináč z plagátov mám jedine na jednej stene peknú zbierku plagátov Green Day.
Polepene mam len dvere, od vrchu az po spodok, este aj klucka sa nevyhla mojej lepiacej nalade
každý deň pribúdajú nové
ale green day a vampire diaries jednoznačne vedú