Nie,ale velmi by som sa k tomu raz chcela dopracovat.
Par ludi mi povedalo,ze som neobycajna,ale z detstva mam traumu,ked sa mi decka posmievali za vyzor,alebo len-tak,preto si niekedy tazko hladam cestu k ludom.
ja nie, ale raz som stretla človeka, z ktorého vyžarovala taká maximálna dobrota alebo ako to nazvať, že aj keď sme sa stretli len párkrát a dávno, aj tak no neho nemôžem zabudnúť ..
@barky práveže podľa definície je momo typickým príkladom charizmatickosti
Charizmatická osobnosť je osobnosť vyznačujúca sa príznačným súborom vlastností, uznávaných okolím, na ktorých základe sa môže taký človek stať vodcom ovplyvňujúcim svojím konaním široké vrstvy...
myslím si, že vospolok tu takmer jednohlasne uzná, čo momo je
to, že tu lezie svojím konaním na nervy širokým vrstvám je zrejmé
bezpochyby je aj vodcom hŕstky vyvolených, ba priam idolom(aspoň podľa blogov sa mi zdá)
Nie som. Som prilis priama, nie prilis spolocenska, atd.
Ale poznam takeho, byvaleho najlepsi kamarat, ten clovek ma v sebe nieco co som este u nikoho ineho nevidela, proste z neho nieco vyzaruje a svojho casu ma pekne zblbol
Nie som vôbec. Som zatrpknutý asociál, ale momentálne mám nádherné dokonalé plné prsia! Vlastne celá som dokonalá.
BOOBS!!!
A nepamätám si žiadneho extra charizmatického človeka, takže som ho asi ešte nestretla. Vlastne v mojich snoch ich stretávam dosť, lebo mám super sny v poslednom čase.
nie som veľmi charizmatická..ale tak niektoré moderátorky mi také prídu alebo niektorí učitelia..alebo mamina kam. kt. som počula po telefóne..teda neviem aká je presná def. charizmatického človeka, ale predstavujem si pod ním niekoho, kto vyžaruje energiu, šťastie, dobrotu, lásku a vie veľmi zaujímavo rozprávať
Slovo charizma pochádza z Gréckeho slova (kharisma). Označuje vzácnu schopnosť v ľudskej osobnosti, ktorá sa prejavuje extrémnym šarmom, "magnetickou" príťažlivosťou, mimoriadnou schopnosťou medziľudskej komunikácie a presvedčivosti. V skratke, charizmou často označujeme schopnosť očariť ľudí a získať ich na svoju stranu myslenia. Keďže tento výraz sa nedá tak ľahko definovať, tak pod pojem charizma často zahŕňame: pôvab, neviazanosť, vyrovnanosť, tajuplnosť, pozitívna energia, nadmerný šarm, osobná príťažlivosť ako aj zvádzanie. Obyčajne množstvo týchto kvalít sa musí nachádzať v človeku, aby bol považovaný za vysoko charizmatického.
@antifunebracka Ha, ja som vedela, že si všimneš môj koment, ale BOOBS, BOOBS everywhere! Chcel si napísať ANTI a výzorová charizmatickosť bude nejaký blud.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Ludovita Kanika
Marian Kuffa, Irenej Ciutty mi napadli ako prvý.
Roba
srsly!
Fifa ...
ešte len v stredu stretnem
nie, určite nie...
táto profilovka je tuším krajšia.
môjho bývalého najlepšieho kamaráta.
A môjho jedného známeho kamaráta. Pozná polovicu mesta a asi nie je nikto, komu by prekážal. Super chalanisko.
proste bud mi je clovek sympaticky na pohlad alebo nie
Par ludi mi povedalo,ze som neobycajna,ale z detstva mam traumu,ked sa mi decka posmievali za vyzor,alebo len-tak,preto si niekedy tazko hladam cestu k ludom.
strasne by som chcel neskusis ho presvedcit, nech este do konca roka raz pridu?
a dovolím si nesúhlasiť...
ale to uz ani nie je k teme.
No dovol...prvý krát som ťa označil...
ďakujem za otázku
pekný večer
stretol? asi na par sekund v BB - Brano Jobus
a potom jeden kamarat dlhorocny
druhý... pamätám si to a nehovor mi, že ty nie...
nie, a aj mna ako prvý napadol Kuffa
ale myslím, že ma za takého nepovažuje ani okolie.
kamarát z islandu ktorého meno sa na slovenskej klávesnici nedá napísať
ale ak je sedenie a pozeranie do tabletu/nb/von oknom charizmaticke, tak som kralovna
Čo mi to tu hovorí môj dvorný kamarát?! ♥ V stredu stretnem jedného desne super chlapa a bude to najskvelejší deň za posledné obdobie
a ešte jeden expriateľ, vždy rozožiari/l každú miestnosť, kde vôjde...
ale chcel by som mať, ak nemám! hmm
jop...aspoň v to slepo a naivne verím!
Charizmatická osobnosť je osobnosť vyznačujúca sa príznačným súborom vlastností, uznávaných okolím, na ktorých základe sa môže taký človek stať vodcom ovplyvňujúcim svojím konaním široké vrstvy...
myslím si, že vospolok tu takmer jednohlasne uzná, čo momo je
to, že tu lezie svojím konaním na nervy širokým vrstvám je zrejmé
bezpochyby je aj vodcom hŕstky vyvolených, ba priam idolom(aspoň podľa blogov sa mi zdá)
suma sumárum, momo je charizmatická
ale aj tak myslím, že sa nechávaš ovplyvniť nejakými internetovými dojmami
inak si na základe správania okolia nemyslím, že by som bola
a k najcharizmatickejsim ludom, ktorych som stretol, ratam @lawey a @leaav , fakt mi nik iny nenapada
Stretla som úžasnú charizmatickú osobu, čo by ma zabila, keby vedela ako ju vychvaľujem.
najviac najcharizmatickejší človek ostane pre mňa navždy Pavol P.
@antifunebracka absolútne neviem o čom hovoríš
@orfea2 ja si to pamatam(ach)
Ale poznam takeho, byvaleho najlepsi kamarat, ten clovek ma v sebe nieco co som este u nikoho ineho nevidela, proste z neho nieco vyzaruje a svojho casu ma pekne zblbol
BOOBS!!!
A nepamätám si žiadneho extra charizmatického človeka, takže som ho asi ešte nestretla. Vlastne v mojich snoch ich stretávam dosť, lebo mám super sny v poslednom čase.
Slovo charizma pochádza z Gréckeho slova (kharisma). Označuje vzácnu schopnosť v ľudskej osobnosti, ktorá sa prejavuje extrémnym šarmom, "magnetickou" príťažlivosťou, mimoriadnou schopnosťou medziľudskej komunikácie a presvedčivosti. V skratke, charizmou často označujeme schopnosť očariť ľudí a získať ich na svoju stranu myslenia. Keďže tento výraz sa nedá tak ľahko definovať, tak pod pojem charizma často zahŕňame: pôvab, neviazanosť, vyrovnanosť, tajuplnosť, pozitívna energia, nadmerný šarm, osobná príťažlivosť ako aj zvádzanie. Obyčajne množstvo týchto kvalít sa musí nachádzať v človeku, aby bol považovaný za vysoko charizmatického.
z wiki som to vzal preto lebo sa to účelove hodilo
@mkamka z cisto vyzoroveho hladiska si VELMI charizmaticka