no mam poriadok ked sa mi ce ale inak existuje mi tu "bordel roh" kde je kopa veci co sa mi uz nikdy nakoniec upratat nece a to tam len zhrniem @pumaamravec to videla nazivo ale tento tyzden tu aj je poriadok som vyhodil bratovu postel
@freedomko no ten kutik Ale mohlo to byt aj horsie Videla som to skoro v autentickom stave
A ja v izbe ako kedy poriadok mam, moja mama je ako Monk, cize kazdy den umyva vsetko savom Ale na stole mam neporiadok skoro stale Ale celkovo mam poriadok a aj casto upratujem
ja mam veci na poriadku, ja sa v nich vyznam ale bohuzial mama nezdiela moj nazor a tak raz za cas volky-nevolky si musim upratat a potom nemozem nic najst
Inteligent sa vyzná v chaose skriňu mám upratanú, posteľ tiež, ale stôl noo tam mám riadny bordel, ale pokiaľ v tom vylovím klávesnicu je mi to jedno, ale raz za dva týždne aj ten upracem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
potom mama chytá šoky
nápodobne ale veď géniovia sa v tom vyznajú, na nie
A ja v izbe ako kedy poriadok mam, moja mama je ako Monk, cize kazdy den umyva vsetko savom Ale na stole mam neporiadok skoro stale Ale celkovo mam poriadok a aj casto upratujem
@freedomko , moja izba má štyri "bordelrohy" a všetok priestor medzi nimi zaberá "bordelplocha"