ja tu hru absolutne nechapem. primitivna grafika, vlastne primitivna cela pointa a ludia su na tom aj tak zavisli. a este mi to aj postuju na fb ............
@uspavanocka mna na tom bavi jedine ta hra, kde su styria na obrazovke a jeden spravi cink, ja zopakujem ze ktory, potom dalsi a takto a i de o moju pamat, ze co si ja pamatam ako spravili cink v akom poradi a usim na to klikat inak davat mu najest a kraviny ma nebavi
dnes mi to brat ukazoval (ja na to aj tak nemám telefón a ani nechcem) a musím súhlasiť s @1 , skúšala som tomu pustiť You Suffer a odmietlo to zopakovať :/
Ak budem chcieť Tamagočiho, tak nájdem baterky tomu môjmu klasickému (a zvyknem si na to, že sa nemôže dožiť viac, ako 8 dní)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
mas cenu za asi 25496.forum, o tej doslova sracke
tak som si to predtým nevšimla no
nemám POU.
Ak budem chcieť Tamagočiho, tak nájdem baterky tomu môjmu klasickému (a zvyknem si na to, že sa nemôže dožiť viac, ako 8 dní)