každý má ... nedá sa byť super otvorený aj keď tá moja sociálna konštrukcia v hlave je super otvorená a až niekoho takého (schopného pre mňa) nájdem a aplikujem to, dám ti vedieť že to ide ... (u mňa to totiž ide ale nie bez odozvy-tá je nutná v rovnakom smere)
@likjul no ja len reagujem na to, že nájsť tu fotku pod ktorou nieje aspoň jeden tvoj komentár je dosť ťažké občas...z toho mi vychácha, že tu tráviš priveľa času, ktorý by si mohol využiť na to, aby si si niekde vyšiel a "stretol takú pre teba"
Pracovný pohovor:
- Aká je Vaša najslabšia stránka?
- Úprimnosť.
- Ja si nemyslím, že úprimnosť je slabá stránka.
- Ale ja mám v p*či, čo si vy myslíte.
och, samozrejme. ináč by to bola asi nuda, kebyže všetko o mne vie. a on má tiež, minule z neho len tak náhodou vyliezlo, koľko naozaj stál lístok na nejakého Ida Portala a že 500 €, mi tvrdil, že 200€, čo som si myslela, že si robí srandu
samozrejme preboha...
a planujem ich zoznam do dalsieho vztahu rozsirit vsetko mu vediet rozhodne netreba usetri to vela nervov a vela pindov a vela velavyznamnych pohladov ktore mi idu na nervy
netreba kazdemu vysypat cely zivot na pockanie a niektore veci mozu ostat naveky v minulosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
niektoré ani sám nechce
- Aká je Vaša najslabšia stránka?
- Úprimnosť.
- Ja si nemyslím, že úprimnosť je slabá stránka.
- Ale ja mám v p*či, čo si vy myslíte.
Ale nevie, co dostane na narodky a na Vianoce, to tajim
a planujem ich zoznam do dalsieho vztahu rozsirit vsetko mu vediet rozhodne netreba usetri to vela nervov a vela pindov a vela velavyznamnych pohladov ktore mi idu na nervy
netreba kazdemu vysypat cely zivot na pockanie a niektore veci mozu ostat naveky v minulosti
Diky birdz!