nakolko viem ake je az neskutocne primitivne sledovat niekoho cez webku (mobil, tablet, ntb, PC), bez toho aby to dotycny vedel, tak keby nejaku webku mam, tak asi ako laik si ju prelepim .
@glamorous nevidim jediny dovod preco by som to tu mal zverejnovat, to je ako pytat si od niekoho heslo od bankoveho uctu.
ale staci si dat do googlu carovne slovicka "webcam spy site:hackforums.net" zaregistrovat sa na prislusny web a naucit sa zopar zaujimavych veci, mnohym ludom by to otvorilo oci, ze internet nieje taky bezpecny. Sam som tvoril keyloggeri a programy na kradnutie hesiel z prehliadacov ludi... a najlepsia je ludska naivita a neznalost a dnes ma pristup na internet kazdy debil, staci trivialne zaklady "socialneho inzinierstva" (ak nevies co to je, pouzi Wiki) a mozes si robit s pocitacom/mobilom ineho cloveka, co len chces...
Pre ukazku moja starsia zbierka kradnutia hesiel od roznych ludi z pokecu a facebooku, bez akejkolvek namahy:
Mne to osobne pride dost paranoidne, ale spoluziacka ju prelepenu ma, no vravi ze osobne pozna niekoho kto je schopny sledovat ludi cez webku.
Takze u nej sa to da pochopit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale staci si dat do googlu carovne slovicka "webcam spy site:hackforums.net" zaregistrovat sa na prislusny web a naucit sa zopar zaujimavych veci, mnohym ludom by to otvorilo oci, ze internet nieje taky bezpecny. Sam som tvoril keyloggeri a programy na kradnutie hesiel z prehliadacov ludi... a najlepsia je ludska naivita a neznalost a dnes ma pristup na internet kazdy debil, staci trivialne zaklady "socialneho inzinierstva" (ak nevies co to je, pouzi Wiki) a mozes si robit s pocitacom/mobilom ineho cloveka, co len chces...
Pre ukazku moja starsia zbierka kradnutia hesiel od roznych ludi z pokecu a facebooku, bez akejkolvek namahy:
vy, paranoici, povedzte mi, ako mi toto môže ublížiť
ľuďom jebe
muhehe
fakt neviem, co by kto z toho mal, aby sa kukal na moj ksicht (dobry pocit urcite nie)
Takze u nej sa to da pochopit.