Máte radi Adolfa Hitlera? Ktorú jeho schopnosť alebo vlastnosť máte najradšej?
Genialita vo vojenskej stratégií##Brilantné rečníctvo##Prekrásne maľovanie##Starostlivosť a ochota voči svojmu národu##Predvídavosť##Dobrý sťahovák##Som žid
Každá propaganda musí byť populárna na takom intelektuálnom stupni, aby jej aj najhlúpejší z tých, voči ktorým je nasmerovaná, porozumeli. Cez jej šikovné a ustavičné aplikovanie, ľudia môžu vidieť raj ako peklo a naopak - najhorší spôsob života môžu považovať na raj.
No vlastne väčšinu z možnosti... Genialna vojenská stratégia veľmi, lebo Nemecko bolo po 1. Svetovej a bolo okupovane zvyškom sveta, kríza, proste jak štát z Afriky a aj tak dobyl celú EU a keby nebolo neporazitelne Rusko tak by dobyl celý svet.... A jeho recnistvo tiež, 99% nemcov súhlasilo s jeho názormi atď... Aj pekne maľoval, všetko, v tomto mal talent...
@matiarka hentoho hlista tagovat nejdem a on mal skor schopnost milovat jak malovat
@narazuvzdornaa ako moze byt nieco - hocico - objektivne pekne? navyse toto je uplne obycajna malba, taku ti kdeaky "umelec" na karlovom moste nakresli
@onomatopofajci to, ze je lepsi ako vacsina, neznamena, ze je dobry
Prvé čo mi napadne, keĎ počujem jeho meno boli slová mojej dejepisárky zo základky n bol človek, ktorý vás dokázal presvedčiť, že aj tá modrá obloha je zelená! na toto nikdy nezabudnem
@tukan62 to boli ilúzie na pomerne vratkých základoch inak ale napríklad aj tolstoj (ktorý hlásal vegetariánstvo ako súčasť nenásilia) vraj jedol mäso, ale len keď ho ním niekto ponúkol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
aké nadčasové.
a bol vegetarián.
je myslím si objektívne pekný obraz.
@misulkag
@narazuvzdornaa ako moze byt nieco - hocico - objektivne pekne? navyse toto je uplne obycajna malba, taku ti kdeaky "umelec" na karlovom moste nakresli
@onomatopofajci to, ze je lepsi ako vacsina, neznamena, ze je dobry
Osobne sa mi to námetom a stvárnením páči a predsa na umeleckú školu sa dodnes nedostane obrovské percento talentovaných uchádzačov.
Neprechovávam k Hitlerovi nijaké sympatie, ale jeho maliarska tvorba a výlučne ona mi pripadá obstojná.