dnes som išla do školy takým napchatým busom,že ked sme išli po nadjazde,nevladal ist hore kopcom ale nejak sme sa na ten kopec dostali..ale tam sme museli aj vystupit a za busom takááá kolona xD....
Ako sa to vezme. Celkovo nimi chodím rada, ale takými tými novými; ide ma drbnúť keď sa na zastávku dovalí tá najstaršia karosa. A neznášam keď majú tak debilne málo miesta na nohy... A keď sú preplnené. A keď nimi idú také skupinky hlučných ľudí, čo nemajú nič iné na práci len rozoberať najdrbnutejšie témy od výmyslu sveta a na všetkom sa chichotať.
juuj kedy som ja naposledyy dakym sla...btw nie, nemam ich rada, lebo su pomale, smradlave, prepchate a stoja pod kazdou vrbou. Preto radsej uprednostnujem auto, resp. vlak a pesobus.
dvakrát týždenne cestujem diaľkovým spojom a milujem atmosferu nepreplneného autobusu, každý spí alebo sa mlčky díva z okna, pozoruje prírodu... k tomu mať sluchatka na ušiach a dať myšlienkam voľný priebeh.. väčšinou vtedy prídem k novým nápadom na blog
ja nemam rada vela ludi na malych miestach alebo aj na otvorenom priestranstve .. zdy mi vybehnu zimomriavky a nachvilku akoby sa mi zastavi dych , a potom som rada ze som konecne vonku a ze mam pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale prekáža mi aj cestovanie všeobecne...-.-
chodím každý deň autobusom no >.