kedysi som beh vôbec nemusel ale teraz ho jednoduchom milujem a hlavne ako písal @James144 v lese to je jednoducho najj, dakedy vydržim behať aj dve a viac hodín jednoducho mňa to baví a zbavujem sa tak stresu atd.
mám slabé srdce a skoliózu chrbtice takže beh neznášam.... ani nevidím dôvod behať... v skutočnosti je to nezdravé... namáhanie kostí, svalov, kĺbov a srdca... upredňostňujem rýchlu chôdzu, tá je zdravá, denne prejdem približne 5 km pešo (zhruba polovicu rýchlo chôdzou) a zvyknem chodiť po schodoch hoci maximálne na piate, potom to už moje srdce nezvláda...
Keď mám chuť, rád si zabehám Len neznášam behy v škole, keď ešte k tomu je blbé počasie a profesori si myslia, že to nám len posilní imunitu, keď budeme behať v daždi. Za toto som neraz dostal 5 z telesnej, ale ja chorý nebudem 2 týždne len kvôli nim...
Nedávno som opäť začal behať, len ma štve, že na jeseň sa moc nedá behať po lese, všade samé blato a mokro. Po cestách to nie je moc dobré na kolená a navyše dýchať pri behaní smog z áut tiež nie je výhra. Ale inak zbožňujem beh a chytenie "druhého dychu", keď mám pocit, akoby som sa až vznášal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale behy na čas/vytrvalosť sú ubíjajúce a mám wunderbar pľúca, čiže po päťsto metroch sa zrútim a začnem kašľať..