az na toho bezdomovca s nadorom na oku, ktory sa obcas prevaza, alebo tych ciganov, co raz vyhukovali na cely autobus a jednu schizofrenicku, ktora sa rozpravala sama so sebou
a raz som stretla isteho chlapa, ktory zdvihol mobil so slovami: ahoj vajko, chybala si mi
kedze pocadzam z trnavy kde bol uspech ked mhd isla raz za tri hodiny, som nadsena ze tu cakam na spoj maximalne 10 minut a kedze nikde nechodim pesi uplne mi to vyhovuje.ale vcera iiel taky bezdomovec co smrdel jak mrtvola a to sa nedalo ani vydrzat
Presne tak domáci sú moc zhíčkaný, keď raz vynechá 50tka, ktorá ide tuším každých 6 minút, tak sú z toho hotový... Iste bezdomovcov treba nahlásiť vodičovi, on ich vyhodí...
Nepoužívam ju, ale vtedy keď som ju používal, tak mala jednu pozitívnu vec, a to že busy a električky chodili zruba načas.. a zastavujú na každej zastávke okrem pár výnimiek ktoré sú na znamenie.. okrem toho, majú aj tie informačné tabule kde ukazuje, na akej zastávke človek je, na akú zastávku smeruje, a ktorá zastávka je posledná, čo človeku pomôže ak idem busom ktorým bežne nechodí.. tomu že sú preplnené sa nedá vyhnúť.. proste busy nemôžu chodiť každú minútu.. aj tak chodia dosť často.. okrem toho jazdia už skoro ráno až neskoro do večera (neviem či nie aj v noci) a aj cez víkendy
V UK som sa nikde nestretol s tým, že by bus prišiel na čas, veľakrát sa mi stane, že na zastávke čakám 30 minút alebo aj viac, počas ktorých mali prejsť zastávkou 3 autobusy podla cestovného poriadku.. a po 30 minútovom meškaní prejdú všetky 3 naraz zasebou... Druhá vec je, že tu sú všetky zastávky na znamenie (človek musí stlačiť to červené tlačítko), takže ak človek ide niekam kde to poriadne nepozná, tak si to všimne až keď bus zastávku prešvihne pretože v busoch nie sú žiadne informačné tabule kde by ukazovalo na akú zastávku bus ide.. okrem toho sú tu dosť zlé spoje ráno pred 7 a na niektorých miestach nejde bus pred 9 a cez víkendy nejdú na niektorých miestach busy pred 10 doobeda a po 6 večer
@papak V Londýne som nikdy nebýval tak neviem ako je to tam.. ale úrpimne, neverím že o moc lepšie. tieto skúsenosti mám z čias keď som býval v liverpoole a rovnaké to je aj tu v škótsku kde som teraz
Osobne považujem auto v BA pri súčasnom stave parkovania za zbytočnosť. Keby som si mal vypísať pre a proti, vyhralo by nemať auto v BA.
MHD je taká, aká je. Vždy sa dá čo vylepšovať, ale nie je to najhoršie. Ja som rád, že nejaká je. U nás doma žiadnu nemáme, takže tu sa zbytočne nesťažujem
@antifunebracka no ona hlupka ze "nebudem si kupovat listok nechce sa mi, radsej dam 40" a jak to opovedala naskocil revizor ze listky inak ale sa cudujem ako to dokazes ja som raz isla bez listku a doteraz sa bojim ze ku mne dojde ozbrojene komando a bude ziadat 40 centov
@uspavanocka mam taky speci 3k: raz som si ob1l listok cez sms, a ked mi dosiel, taxa mi ulozil normalne do prijatych, ne? NO A odtial som klikol na "upravit spravu" a tam si veselo mozem prepisovat datumy tak, aby to bolo vzdy aktualne. potom dam "publikovat" a ked to ukazem revizorovi, tak to vyzera ako normalna real SMS
@waagbistritz69 ten kod je pri kazdej sprave iny, neni sanca, aby ho overili z hlavy a do pristroja sa im to zadavat nechce, ved to by trvalo vecnost. furt na to len mrknu, ani si to porad neprecitaju a idu dalej
nemam rad ziadne autobusy , auta , vlaky ani nic ! najradsej by som chodil vsade pesi ale tak neda sa ked ide clovek daleko no alebo najlepsie by bolo keby sa dalo teleportovat
Tak, je čo vylepšovať, ale zas mohlo to byť aj horšie, viem si predstaviť krajiny, kde majú v MHD väčší bordel. Napríklad spomínané UK - v Londýne ma išlo poraziť, lebo oni nenapíšu, kedy autobus chodí, ale aké sú intervaly medzi spojmi. Dojdeš na zastávku a vidíš, že spoj chodí raz za dvadsať minút, ale nevieš, či teda príde o minútu, alebo o devätnásť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
"nie, nemam ju rad ale inu moznost nemam" ?
a raz som stretla isteho chlapa, ktory zdvihol mobil so slovami: ahoj vajko, chybala si mi
@4
Kde tam inak vidíš preháňanie? Ešte som aj z ľútosti vynechal "letoneklimatizovanokarosovo".
@5 jeho som už dlho nevidel. škoda že si nezažila svojho času bezdomovca na zochovej ktorý sa bil sám so sebou
@20 , čo tagovať?
V UK som sa nikde nestretol s tým, že by bus prišiel na čas, veľakrát sa mi stane, že na zastávke čakám 30 minút alebo aj viac, počas ktorých mali prejsť zastávkou 3 autobusy podla cestovného poriadku.. a po 30 minútovom meškaní prejdú všetky 3 naraz zasebou... Druhá vec je, že tu sú všetky zastávky na znamenie (človek musí stlačiť to červené tlačítko), takže ak človek ide niekam kde to poriadne nepozná, tak si to všimne až keď bus zastávku prešvihne pretože v busoch nie sú žiadne informačné tabule kde by ukazovalo na akú zastávku bus ide.. okrem toho sú tu dosť zlé spoje ráno pred 7 a na niektorých miestach nejde bus pred 9 a cez víkendy nejdú na niektorých miestach busy pred 10 doobeda a po 6 večer
Aby si nebol ukrátený o zistenie, že in fact ešte zjemňujem.
cierny chleba na polke ksichtu namiesto tvare.. chudak
MHD je taká, aká je. Vždy sa dá čo vylepšovať, ale nie je to najhoršie. Ja som rád, že nejaká je. U nás doma žiadnu nemáme, takže tu sa zbytočne nesťažujem