Ani nie...chýba mi tam zelen.. a viacej ekologickejšia by mohla byť ked je taká mala..a sme taka mala krajina tak by to nemalo byť až take tažké spraviť..
žijem v nej zhruba 4 roky a je to jediné miesto na slovensku kde som nadobudla pocit, že sem naozaj patrím a že tu je mi skutočne fajn. takže budem tam pravdepodobne po celý zvyšok môjho života.
zase tato tema? To co vam jebe s tou bratislavou uz?
@majo to si sam vymyslel, alebo ti pomahala cela rodina? Ja ta uistujem, ze ja v BA nestudujem a ani tam nikdy pracovat nebudem, pretoze to nepotrebujem. V poslednej dobe som tam sice parkrat bol, ale to len na vlakovej stanici, kym som cakal na spoj, inak ma absolutne nezaujima
jasne ! ja to najlepsie mesto !!! a neznasam tych sedlakov ktory sa do ba natlacia a potom na nu len nadavaju ! na co sem potom chodia ??!!! sice ja som z ca ale bratislavu mam naozaj rada !!! a nenadavam na nu !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
žijem v nej zhruba 4 roky a je to jediné miesto na slovensku kde som nadobudla pocit, že sem naozaj patrím a že tu je mi skutočne fajn. takže budem tam pravdepodobne po celý zvyšok môjho života.
Bratislavu neznasaju,
na vsetko v nej nadavaju.
Do mesta sa ale tlacia,
mestske veci sa im pacia,
nocny zivot, pekne saty,
lepsia praca, vacsie platy.
@normalkomar nesúhlasím...bardejov nie!
Ale tak Bratislava mi príde ako obyčajné normálne mesto.
@majo to si sam vymyslel, alebo ti pomahala cela rodina? Ja ta uistujem, ze ja v BA nestudujem a ani tam nikdy pracovat nebudem, pretoze to nepotrebujem. V poslednej dobe som tam sice parkrat bol, ale to len na vlakovej stanici, kym som cakal na spoj, inak ma absolutne nezaujima
dobre tak bardejov, banská bystrica a poprad nie!
@41 Ti j***m Milujem to video