ježiši kriste, toto založil človek, čo ma v profile Majkla Jacksona!!!! a ešte tie možnosti, no úchylnosť na entú, kurva to aj po smrti mu musíte robiť meno úchyla!!!
milujem, ale deti v pravom slova zmysle, nie našich nedorastených užívateľov birdzu (tým nemyslím len tých čo majú menej ako 18), ktorí si zvyšujú ego tým, že pod rúškou anonymity ľudí urážajú a ponižujú alebo prispievajú nezmyselnými príspevkami do fór, lebo v realite sa nevedia zmestiť do kože a majú problém sa vyrovnať sami so sebou.
Ako niekto dokáže povedať že deti sú fuj? Veď tu sú tie najkrajšie stvorenia....Moja sesternička má dva roky a ja ju úplne zbožňujem aj ona mňa keď ju nevidím dva dni už mi chýba....zbožňujem všetky detičky!!
NIe. Oukej, niektoré su zlaté ale decká, najma babatká sú podivne strašidelné- tie obrovské okále! Plus to furt vrieska, chce sa hrať alebo rozpráva...
Ja by som ich položila bruchom na stojan ostrúhaných 8H ceruziek, ktoré by boli špicom hore a pomaly by som ich tlačila dole. Už som videla fakírov, ale toto by bola fakt sila!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
Bratrancov syn je ubercute, neodolateľne krásne deculo, od všetkých ostatných sa radšej držím čo najďalej.
inač ich nenávidím, tí staršé,
Mám rád deti tak od pol roka do troch rokov, vtedy sú najzlatšie, najvtipnejšie, dá sa s nimi zahrať, posmiať atd.
Staršie ako tri roky už nemusím vôbec...
» www.birdz.sk/forum/mate-radi...
Pokiaľ nie sú rozmaznané, viem sa s nimi hrať a baviť celé hodiny.
ale časom sa to snáď napraví.
sú celkom fajn ale vo velmi velmi malých dávkach.