@baggy@6 no najradšej mám asi na Discovery Channel Mythbusters, Brainiac, takú tú reláciu, kde všetko snímajú spomalene, potom to o tetovaniach a proste všetko ma tam zaujme a ostatné Discovery moc nesledujem, ale keď to zapnem, tak sledujem to, čo príde
ultimate survivor xD a vlastne tak celkovo Mike Rowe xD Kedysi som pozeral aj 5th Gear ale teraz Discovery nechytám takže už som v podstate prestal ... a btw pozerával som Discovery channel a Discovery World
Milujem Discovery! Hlavne Discovery Channel a Discovery Travel & Living. A z programov hlavne Miami Ink, Ultimate Survival a How It´s Made Rada si ešte pozriem What not to wear alebo Say yes to the dress
Jop Ultimate Survival, kerky z L.A ...How it is made...pak to ako tuningujú autá myslím že sa to chop shop volalo...zbožňujem discovery ae už tretí mesiac mi asi nejde telka takže :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a ešte Ultimate survival
a všimla som si že závisláčim na discovery travel and living